USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

На Волині побував глава Нацполіції. Перевіряв роботу правоохоронців у прикордонні

Сьогодні 11:32
Голова Нацполіції Іван Вигівський у рамках робочого візиту на Волинь перевірив роботу поліції на прикордонні з Білоруссю.

Також Голова Нацполіції разом із начальником Департаменту превентивної діяльності Максимом Ахрамєєвим проконтролював підготовку стрілецького батальйону поліції, який готується невдовзі посилити Сили безпеки та оборони на передовій, повідомили у пресслужбі Нацполіції.

Головною метою поїзди була перевірка заходів безпеки та підготовки поліцейських новоствореного стрілецького батальйону.

У рамках робочого візиту керівник НПУ провів робочу нараду в ГУНП у Волинській області, яке третій місяць очолює новий керівник Олег Сліпчук. Начальник ГУНП доповів про вишкіл поліцейських – зараз проходять заняття з вогневої, тактичної, домедичної, артилерійської підготовки, аеророзвідки, також поліцейські воїни вивчають інженерну справу та вибухотехнічнубезпеки.

До складу стрілецького батальйону поліції особливого призначення увійшли співробітники різних служб – оперативники, слідчі, дільничні офіцери, ПОГи тощо. Серед них і бійці спецпідрозділів, які мають бойовий досвід з відсічі російської агресії ще з 2014 року.

Читати ще: Договорняки з керівниками ДП Львівсько-Волинського вугільного басейну: арештували заступника міністра енергетики

Як зазначив Голова Національної поліції, функціонал правоохоронців значно розширився під час війни, і громадяни мають бути впевнені, що всюди, де є поліція – порядок та безпека.

«Волинська область має близько 215 кілометрів спільного кордону з білоруссю. Не зважаючи на те, що тут обстріли і атаки ворога відбуваються у рази рідше, аніж на південному і східному напрямках країни, проте таке сусідство вимагає підвищених заходів безпеки та уваги. Відтак максимальна увага поліції має бути приділена протидії злочинності, нелегальному обігу зброї та боєприпасів, а також запобіганню та розкриттю злочинів, зокрема пов’язаних із перешкоджанням законній діяльності ЗСУ та диверсіями. Так само важливою є допомога громадянам, які евакуюються сюди з небезпечних регіонів нашої країни», ­– додав Іван Вигівський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus