USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.72

Волинянин увійшов до списку 30 найуспішніших українців до 30 років

19 Грудня 2017 15:58
Селищний голова Олександр Топорівський, який «бореться за краще майбутнє свого західноукраїнського містечка, де проживають 4,8 тисячі осіб», увійшов до рейтингу найуспішніших українців до 30 років за версією видання Kyiv Post.

27-річний Олександр, якого у 2015 році обрали селищним головою Благодатного, – один із наймолодших очільників місцевих рад в Україні. Він вірить у майбутнє свого селища та намагається створити належні умови для його гідного розвитку.

У нього непросте завдання, адже переважна більшість працездатної молоді, яка мешкає в Благодатному, виїздить на заробітки за кордон, зокрема до Польщі, в пошуках кращої долі. Тож, аби змінити ситуацію, він наводить лад у селищі, організовуючи регулярні та масові толоки (окремі з них відбувалися на місцевому цвинтарі та неподалік озера), розбудовує інфраструктуру, шукає нових шляхів надходження фінансування, а також бореться із радянським світоглядом і ламає стереотипи стосовно того, яким же має бути селищний голова в Україні.

«Потрібно змінювати щось маленьке, можливо, на локальному рівні, але потрібно працювати, тому що, якщо не ми – то хто?» – акцентує Олександр. І дійсно, його робота не залишилася непоміченою. Як свідчення цього – приналежність до Top 30 Under 30.

«Це не моя нагорода, це подяка нашій громаді – тим активним людям нашого містечка, які кожного дня доводять, що разом можливо зробити все», – сказав під час отримання нагороди на урочистій церемонії в рамках Tiger Conference у Києві Олександр Топорівський.
Пізніше з Інформаційним агентством Волинські Новини Олександр поділився своїми враженнями від поїздки за відзнакою: «Дуже круто було почути історії людей, які реалізували грандіозні проекти в різних сферах: бізнес, ІТ, волонтерство, захист тварин, освіта, політика тощо. Було багато крутих історій, знайомств, із багатьма домовилися комунікувати й надалі, збиратися разом, аби реалізовувати спільні ідеї. Всі люди максимально відкриті, позитивні та творчі».

Окрім того, селищний голова Благодатного зауважив: «Цікаво, що мене номінувана нардеп Альона Шкрум, із якою я не був знайомий до вручення нагороди. Ми домовилися, що вона посприяє мені у співпраці з міжнародними грантерами».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кіндрат Панасович Показати IP 19 Грудня 2017 16:06
окремі з них відбувалися на місцевому цвинтарі та неподалік озера.......жееееесть )))))
Гоша Показати IP 20 Грудня 2017 08:59
Він голова а Я смотрящий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus