USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Голос покоління: помер легендарний спортивний коментатор Сергій Савелій

11 Травня 2024 19:29
Український спорт втратив ще одну легенду. У суботу помер спортивний журналіст та коментатор Сергій Савелій, легендарний закадровий голос, який десятиліттями супроводжував трансляції спортивних подій на українському ТБ.

Про це повідомляє Суспільне із посиланням на рідних журналіста.

Сергію Савелію було 68 років, останнім часом він мав серйозні проблеми зі здоров’ям. Про час та місце прощання з журналістом рідні обіцяють повідомити пізніше.

Як телевізійний коментатор спортивних подій Сергій Савелій добре відомий старшому поколінню українських вболівальників. Він більше 40 років працював на телебаченні, з них 37 – в спортивній редакції.

Читати ще: Помер екснардеп Геннадій Москаль

Савелій коментував змагання 12-ти Олімпійських ігор, 10 з них висвітлював безпосередньо з місця подій. Саме він коментував найперший матч першого чемпіонату України з футболу у 1992 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus