USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Годину реанімували: подробиці трагедії, що сталася на Львівському півмарафоні

27 Червня 2021 17:12
Під час подолання дистанції у 21 км на Львівському півмарафоні 2021 стався летальний випадок: 23-річний спортсмен помер за 200 метрів до фінішу.

Подробиці розповіли у Львівській міській раді.

«Вперше за 6 років проведення Львівського півмарафону у нас, на жаль, трапився нещасний випадок. Один учасник, якому було 23 роки, втратив свідомість на 21 кілометрі, фактично за 200 метрів до фінішу. За 20 метрів від нашого посту була Мальтійська служба, що одразу оперативно почала проводити реанімаційні заходи. Через 5 хвилин прибула швидка допомога, яка також продовжила надавати невідкладну допомогу. Годину проводили реанімаційні заходи, але, на жаль, нашого учасника не вдалося врятувати. Наразі більш детальної інформації нам не відомо», – пишуть на сайті міськради.

А також зазначають, що загиблий брав участь у Київському півмарафоні у 2019 році і пробіг його за 1 годину 54 хвилини. Він планував покращити свій результат на Львівському півмарафоні і фінішувати за 1 годину 45 хвилин. Дистанцію на 15 кілометрів він подолав за годину і 15 хвилин. Тобто він дійсно біг швидко.

«Зараз ми не можемо точно сказати, чому так сталось, але зі свого боку ми зробили все можливе. На нашій події сьогодні працювало 13 карет швидкої допомоги, 33 представники Мальтійської служби. Весь маршрут побудований таким чином, щоб ми завжди могли швидко реагувати і в разі потреби надавати допомогу», – додали у Львівській міській раді.

Зазначають, що кожен учасник забігу застрахований, відтак рідні загиблого отримають фінансову допомогу.

«Сьогодні сталася велика біда. Висловлюємо щирі співчуття рідним учасника. Наше завдання – зробити так, щоб таких трагедій більше ніколи не повторювалось. Правоохоронні органи будуть з’ясовувати всі деталі загибелі хлопця», – додав перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus