USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Глава МЗС Дмитро Кулеба подав у відставку

Сьогодні 09:34
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба подав заяву про відставку.

Про це повідомив спікер парламенту Руслан Стефанчук у Facebook.

«До Верховної Ради надійшла заява від міністра закордонних справ України Кулеби Д.І. про відставку», – йдеться у повідомленні.

Він опублікував фото документа і додав, що заяву розглянуть на одному з найближчих пленарних засідань.

Нагадаємо, вчора до Верховної Ради надійшли заяви про відставку від міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Олександра Камишіна, міністра юстиції Дениса Малюськи, міністра захисту довкілля і природних ресурсів України Руслана Стрільця, голови Фонду державного майна України Віталія Коваля, віцепремʼєр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірини Верещук. Окрім того, сьогодні президент звільнив Ростислава Шурму з посади заступника керівника Офісу президента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
232 Показати IP Сьогодні 10:27
Відповідальний крок, що заслуговує на повагу - накосячив, не змігши втримати емоції, внаслідок чого сильно ускладнив відносини України з країною-стратегічним партнером - треба понести відповідальність. А в такий спосіб, добровільно пішовши з посади, є шанс знизити градус напруги в україно-польських відносинах. Хоча шкода, бо далеко не найгірший міністр закордонних справ
123 Показати IP Сьогодні 11:02
по польському радіву передавали шо на нього поляки крепко обіжені

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus