USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

Гідно протистояли лідеру: «Старий Луцьк» поступився київському «Будівельнику» в останньому матчі кола

25 Листопада 2022 20:42
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» впродовж матчу гідно протистояв лідеру Суперліги київському «Будівельнику», але все ж столична команда зуміла святкувати загальну перемогу – 81:71. Лучани завершили перше коло на сьомій позиції у таблиці.

Рахунок у матчі відкрив Євген Коровяков, здійснивши прохід під кільце. Але далі у лучан були проблеми з влучністю, натомість кияни регулярно закидали, відірвавшись у рахунку – 9:2. Проте Рудаков та Дейна швидко скоротили відставання до -2, а Коцько зі штрафних зрівняв. Команди йшли фактично нога в ногу – «Будівельник» невдовзі знову був попереду, але лучани зрівняли та зусиллями Євгена Коровякова знову вийшли вперед. Втім «будівельники» таки зуміли мінімально виграти першу десятихвилинку – 23:21.

На старті другої чверті команди довго не могли забити – Сандул зі штрафного розмочив рахунок. Коцько тут же відповів очками після проходу. Невдовзі Прозапас влучив з-за дуги та вивів «Старий Луцьк» вперед. Лучани продовжили лідирувати завдяки Коцьку, який вів команду вперед, закидаючи і роздаючи передачі. Проте за дві хвилини до великої перерви кияни зуміли вкотре зрівняти рахунок – 36:36. Останні хвилини чверті краще провели столичні баскетболісти – 40:38.

Третя чверть почалася з ендвану від Дейни, щоправда штрафний він не забив. Але поступово «Будівельник» завдяки дальнім влучанням відірвався на +7. Натомість у лучан продовжив забивати Дейна – він знову забив ендван, а потім влучив з-під кільця. Завдяки двом поспіль влучанням Панфілова та Марківа з-за дуги лучанам вдалося зрівняти рахунок – 53:53. Але невдовзі кияни вирвалися вперед та забезпечили собі непогану перевагу перед останньою чвертю, зважаючи на хід матчу – 66:56.

За три хвилини четвертої десятихвилинки лучани завдяки влучанням Дейни зуміли скоротити відставання до -6, і кияни тут же взяли тайм-аут. Однак після цього Алтухов «трьохою» скоротив відставання «Старого Луцька» до -3. За три хвилини до кінця Бедлінський зробив рахунок 72:71. Але в останні хвилини лучанам не вистачало Дейни, який отримав п‘ятий фол, тому «Будівельник» таки святкував перемогу в цьому матчі – 81:71. «Старий Луцьк» завершив перше коло на сьомій позиції у таблиці.

Найрезультативнішим в складі лучан сьогодні став Володимир Коцько, закинувши 21 очко.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus