USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Герой РФ, льотчик-винищувач склав повноваження через війну в Україні

9 Березня 2022 03:35
Герой Росії, льотчик-винищувач і голова Клубу Героїв Росії, виробників і випробувачів авіаційної та космічної техніки міста Жуковський Олександр Гарнаєв склав повноваження на знак протесту проти війни в Україні.

Про це повідомляє у своєму Телеграм-каналі УНІАН.

У своїй заяві Олександр Гарнаєв вказав, що через обставини, що склалися, які він назвав «бійнею братського слов’янського народу», не розуміє, як у подальшому вести діяльність клубу.

Тому він вирішив скласти повноваження голови клубу.
Довідка

Олександр Гарнаєв (1960 р. н.) – радянський і російський льотчик-винищувач, Герой Російської Федерації (1998 р.), заслужений льотчик-випробувач Російської Федерації (2002 р.), кандидат економічних наук (2002 р.). Пожиттєво член Міжнародної асоціації льотчиків-випробувачів.

Нагадаємо, Головне управління розвідки Міноборони опублікувало імена особового складу Військово-космічних сил Росії, що завдає авіаударів по мирному населенню та інфраструктурі України.

Також ми раніше писали, що українські військові збили російський літак над Черніговом та взяли в полон його пілота, майора Криволапова. Раніше він бомбив Сирію.

Читати ще: Літав між Ізюмом і Балаклією: у Харкові затримали одного з двох пілотів збитого російського винищувача

Ще одного пілота вдалося взяти в полон під Миколаєвом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus