USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

Генічеськ: на курортах Херсонської області розгорнули мережу пляжних веб-камер

29 Жовтня 2020 10:47
Нові точки відеотрансляції з'явилися в Генічеську і на Арабатській Стрілці. 27 онлайн веб-камер тепер ведуть трансляцію з різних куточків цього приморського курорту, чим забезпечують інформаційний доступ до нього і сприяють залученню туристів, передає УНН.

Авторами ідеї установки сучасного відео обладнання, яке допомогло б потенційним відпочивальникам краще пізнати Генічеськ і Арабатську Стрілку, виступила редакція НІАП «Кирилівка.Укр». Її силами вже встановлена ​​і успішно функціонує мережа веб-камер по всьому узбережжю Чорного та Азовського морів на найвідоміших морських курортах України, а також камери на гірськолижних і бальнеологічних курортах в західних регіонах країни.

Як відзначають автори проєкту, такий спосіб популяризації рекреаційних зон на сьогодні є найбільш ефективним, оскільки візуальне знайомство з місцевістю на більшість відпочивальників справляє більше враження, ніж прочитання текстових матеріалів. Це легко підтверджується на прикладі Кирилівки, де за останні кілька років з'явилося близько 50 веб-камер, і для курорту цей факт послужив потужним каталізатором розвитку.
На Арабатській Стрілці, до якої часто приписують Генічеськ, проєктом «Кирилівка.Укр» також раніше були встановлені веб-камери. При цьому в самому Генічеську працювала всього одна. Для повноцінного і всебічного висвітлення курорту цього явно недостатньо, через що було прийнято рішення запустити нові точки мовлення.

Ідею підтримав Віктор Плохушко - голова Щасливцевської сільської ради, який взяв на себе питання по організації проєкту за місцем. Крім того, реалізувати проєкт веб-камер допомогли місцевий інтернет-провайдер «М-Нет» і кав'ярня-пекарня «Франс.уа», які забезпечили інтернет і електроживлення.

Таким чином, на додаток до однієї з раніше діючих камер, закріпленої на будівлі готелю «Наріман», спільними зусиллями вдалося запустити 7 нових. З них 2 камери встановлені на «дикому» пляжі і відкривають вид на Утлюкський лиман і узбережжя. До слова, в об'єктив однією потрапляє Генічеський маяк, побудований ще в другій половині ХІХ століття. Ще 2 веб-камери показують Азовське море і міський пляж, і 1 - сходи і спуск до нього. Також можна подивитися такі популярні локації як Алея Казок і супермаркет «АТБ» з прилеглою до нього територією.
Загалом Генічеськ і Арабатська Стрілка, як єдиний курортний регіон, налічують 27 онлайн веб-камер безперервного мовлення. Всі вони розміщені на сайті «Арабатка.UA» і незабаром частина з них буде доступна на сайті Azov.UA.

Нагадаємо, Генічеськ - це курортне місто і районний центр в Херсонській області, розташоване на північно-західному березі Азовського моря, а точніше - Утлюкського лиману, біля основи коси Арабатська Стрілка. Основними його перевагами є мілке і тепле море, яке ідеально підходить для відпочинку з дітьми, лояльні ціни і хороше транспортне сполучення з більшістю великих міст та обласних центрів України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ввв Показати IP 29 Жовтня 2020 15:55
Щоб залучити туристів краще познімайте шлагбауми де здирають гроші.а не ставити камери!!!!!
ввв Показати IP 29 Жовтня 2020 16:22
Віктор Плохушко я не знаю чи ти ще при владі але через пару років весь берег і всі істочніки будуть платні?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus