USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Генерал-майор СБУ в запасі тікав з України з підробленими документами. Оновлено

1 Квітня 2022 20:38
Затримали генерал-майора СБУ в запасі, який намагався незаконно потрапити до Угорщини з підробленою довідкою про непридатність до служби.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Так, сьогодні, 1 квітня, під час спроби незаконного перетину державного кордону України був затриманий офіцер запасу СБУ.

В умовах воєнного стану генерал-майор використав підроблені документи аби потрапити до Угорщини через пункт пропуску «Тиса», що на Закарпатті.

Зокрема, він надав фальшиву довідку про нібито непридатність до військової служби та «понизив» себе у званні до рядового.

За цим фактом слідчі Територіального управління Державного бюро розслідувань у Львові внесли відомості до ЄРДР за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України.

Проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії.
Як повідомив журналіст Віталій Глагола, відставним генерал-майором СБУ, який намагався незаконно перетнути кордон з Угорщиною та був затриманий ДБР, виявився Леонід П'ята, екскерівник Департаменту захисту національної державності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Фіма Показати IP 2 Квітня 2022 10:10
Ну все, накажуть....розжалують до полковника.....
Сергій Показати IP 2 Квітня 2022 12:36
Розжалувати до "рядового" і на передову, може дослужиться до сержанта. Ганьба!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus