USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.50 10.60

Гендиректор Smith & Wesson заявив про безпрецедентне зростання попиту на вогнепальну зброю

7 Вересня 2020 07:40
Гендиректор Smith & Wesson Марк Сміт заявив про «багато в чому безпрецедентне» зростання попиту на вогнепальну зброю в США.

Про це пише Економічна правда з посиланням на Financial Times.

Компанія у період до 31 липня збільшила виручку від продажу вогнепальної зброї майже в 2,5 рази в річному вимірі. Показник склав 229 млн дол проти 95 млн роком раніше.

За звітний період компанія вийшла в чистий прибуток на рівні 48,4 млн дол в порівнянні зі збитками в 2,1 млн дол роком раніше.

Акції компанії з початку року подорожчали на 164%.

Сам Сміт заявляє, що «більша частина» попиту припадає на людей, які «просто бояться за свою особисту захист і безпеку» в зв’язку з пандемією і заворушеннями в країні.

Видання відзначає, що продажі зброї в США історично ростуть в рік президентських виборів, оскільки покупці прагнуть застрахуватися від можливого посилення контролю за обігом зброї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus