USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Газові котельні: обладнання, монтажні роботи, ремонт*

16 Лютого 2022 15:57
Газова котельня – це конструкція, яка об’єднує в собі різні установки – одні є основними, а інші допоміжними. В процесі експлуатації відбувається поступове зношення тих чи інших складових теплової системи і їй потрібне відновлення. Ремонтні роботи для котельного обладнання значно складніші, ніж його монтаж, оскільки до зібраних тепломеханічних елементів досить важко підібратися.

Згідно державного законодавства, підтримка функціонування механізмів котельної станції має здійснюватися строго за плановими і попереджувальними ремонтами. За відгуками споживачів рекомендуємо звертатися в компанію «УКРАВТОНОМГАЗ» – тут ви отримаєте якісні вироби, професійну збірку автономних котелень і багато додаткових послуг. Ознайомитися з асортиментом можна, перейшовши за посиланням https://ukravtonomgaz.ua/catalog/gazovi-kotelni.

Котельна система на газу: як влаштована



Призначення котельної установки на газоподібному паливі – це вироблення теплової енергії шляхом спалювання газових мас, завдяки чому утворюється пара і гаряча вода. Складовими такої станції є:

– паровий котел;

– пристосування для виготовлення палива і його подачі в переробку;

– вентилятор дуттєвий-забезпечує потрібну кількість повітря;

– обладнання для очищення відходів (якщо застосовується тверде паливо);

– димовідвід – з його допомогою з агрегату виводяться продукти згоряння;

– пристрої для очищення димового газу;

– димар;

оснащення для води – її очищення від різних сторонніх добавок;

накипоутворюючі солі і агресивні гази;

– всілякі насоси різного призначення.

Всі ці елементи повинні бути надійними, стійкими, високоміцними і зносостійкими – потрібно розуміти, що такі конструкції вибухонебезпечні! Тому, купуючи котельні на газу і проведенні будівельних робіт, необхідно звертатися в перевірені фірми.

Газова котельня: різновиди, поширені поломки



За призначенням такі структури поділяються на: виробничі, опалювально-виробничі, опалювальні та енергетичні. Завдяки котельним станціям забезпечується опалення абсолютно будь-яких будівель, починаючи від невеликих будиночків і закінчуючи великими промисловими підприємствами. Згодом установки можуть ламатися, адже будь-яке обладнання може дати збій.

Давайте розглянемо типові несправності, з якими найчастіше стикаються користувачі:

– засмічення димовивідних шляхів;

– збій системи автоматизації;

– падає тиск мазутопроводу;

– розрядження при топці;

– подача повітря вентилятора відсутня;

– електрообладнання-відсутність напруги;

– часто спрацьовує сигналізація;

– поломка повітронагрівача;

– підвищені шуми в котельному приміщенні.
Всі ці поломки і багато інших може полагодити тільки професійний майстер, який відмінно розбирається в системі опалення.

Де купити газову котельню



«УКРАВТОНОМГАЗ» – це компанія, яка поставляє найякісніше котельне обладнання. Тут ви знайдете кращу систему опалення і ваше домогосподарство – будинок чи підприємство – буде відмінно обігріватися. В послуги фірми входять проектування, поставка, установка, монтаж, техобслуговування, ремонт і багато іншого. Ознайомившись з каталогом, де представлена газова котельня ціна вас дуже порадує.

На всі конструкції пропонується вигідна вартість.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Василь Показати IP 16 Лютого 2022 20:46
Ось нехай Луцьктепло і міняє старі котельні на ці нові.
до Василя Показати IP 17 Лютого 2022 10:16
Ага! тільки ще спонсора знайти треба. Спочатку не котли міняти треба а труби

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus