USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.72

Гасили пожежі лише на папері: оголосили підозру працівникам ДСНС Луганщини

9 Лютого 2021 19:37
Детективи Державного бюро розслідувань стверджують, що посадовці ДСНС Луганської області підробляли акти гасіння пожеж в Новоайдарському районі. При цьому реальних дій по боротьбі з вогнем ніхто не вів.

Про це інформує пресслужба ДБР, пише 24 канал.

У пожежі, про яку йде мова, загинули 3 осіб – мешканців Луганщини. Також вогонь знищив житлові будинки та інші споруди.

За даними слідства, під час масштабних пожеж у Новоайдарському районі на території садівничого товариства № 5 «Озеро Вовче» у липні 2020 року рятувальники навіть не виїжджали на місце.

Загасили на папері

Щоб відзвітувати про роботу, 3 посадовців нібито внесли в офіційні документи інформацію про керівників гасіння пожежі, а також задіяних у боротьбі з вогнем спецзасобів.

Наразі зловмисникам оголосили підозру у вчиненні службового підроблення.

Якщо фігурантів справи визнає винними суд, їм загрожує від 34 до 68 тисяч гривень штрафу, або обмеження волі терміном до 3 років. Також зловмисників можуть позбавлити права обіймати певні посади на 3 роки після покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Суддя Лінч Показати IP 9 Лютого 2021 21:25
А як верешали, що то все агресор!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus