USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Гаряча доба для рятувальників Волині: ліквідували 9 пожеж, спричинених паліями трави

9 Вересня 2022 12:41
Минула доба була у прямому розумінні гарячою для вогнеборців Волині. У всіх 4 районах області горіла суха трава, чагарники, очерет та стерня. Загалом за добу 8 вересня рятувальники ліквідували 9 пожеж на відкритих територіях.

Про це повідомили у ДСНС Волині.

Так, о 9:25 у в селі Хотешів Камінь-Каширширськошо району виникла пожежа очерету на площі 1,7 гектара. Пожежу ліквідували працівники 8 державної пожежно-рятувальної частини м. Каменя-Каширширського.

О 10:19 поблизу селища Шацька, що на Ковельщині, виникло загорання сухої трави та чагарників на площі пів гектара, яку загасили працівники 11 ДПРЧ з Шацька.

Обідньої пори о 13:37 та 14:00 зафіксовано виникнення ще двох загорань сухотрав’я та чагарників осередками у селиші Стара Вижівка та Туропин Ковельського району. Загальна площа горіння – три гектари. Ці пожежі ліквідовані силами працівників 16 та 17 державних пожежно-рятувальних частин Ковельського гарнізону.

О 21: 11 у селі Цегів Луцького району виникло загорання очерету на площі 1,5 гектара, яке загасили працівники 9 ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУДСНС України у Волинській області, яким активно допомагали працівники місцевої пожежної охорони села Мар’янівка.

А за п’ять хвилин потому о 21:16 вже працівники 13 ДПРЧ ГУДСНС України у Волинській області виїхали на гасіння сухої трави площею 1 гектар у село Северинівка, що у Камінь-Каширському районі.

У всіх випадках причиною виникнення пожеж стало необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
911 Показати IP 9 Вересня 2022 13:19
зробити паліям кримінальну відповідальність тоді перестануть палити йолопи безмозглі. і хто їх тільки навчив що це є добре для землі . Чмоні натуральні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus