USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

ФСБ тисне на російських військових, почалася фаза репресій, – Арестович

20 Березня 2022 16:10
Під час обіднього брифінгу щодо ситуації з російським вторгненням 20 березня радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович повідомив, що фронт практично завмер, а ФСБ розпочала репресії серед російських військових.

«25 доба активної фази російсько-української війни. Фронт практично завмер, тривають тактичні дії. У сторін не вистачає сил для переламу ситуації на тому чи тому напрямку. Сторони ведуть тактичні дії, зосереджують резерви і завдають удари один по одному, але ми робимо це краще», – сказав Арестович.

Читати ще: ЗМІ пишуть про високу ймовірність наступу на «волинському напрямку», суто про Волинь не йдеться

Також він повідомив, що практично немає ракетних ударів по містах та майже не діє російська авіація: «Повітряні сили опублікували звіт, згідно з яким вони знищили лише три вертольоти за добу, а їм хотілося б більше, і я їх розумію».
Зі слів радника керівника ОП, російське керівництво, найімовірніше, обрало шлях намагання прочавити нас силою і збільшенням кількості своїх вбитих військовослужбовців, яких за числом президент порівняв зі стадіоном на 10-20 тисяч осіб. Вони формують резерви, перекидають їх сюди, але з ними стається прикра несподіванка.

Окрім того, Олексій Арестович повідомив про ситуацію у збройних силах РФ, зокрема розповів, що ФСБ почала фазу активних репресій через невиконання завдання.

«Зараз у фазі, коли російське командування не змогло виконати основне завдання, почалися репресії. Надходять численні повідомлення від наших спецслужб, Генерального штабу ЗСУ про те, що ФСБ почала шукати винних у збройних силах РФ, росгвардії. Сотні військовослужбовців піддаються принизливим перевіркам, їх звинувачують у відмові від ведення бойових дій, в слабкості характеру, боягузтві. Під удар потрапляють навіть генерали та вищі начальники.

Читати ще: Отруєння чи нещасний випадок: еліта РФ хоче відсторонити Путіна і поставити на його місце директора ФСБ

Одного з представників інформаційно-психологічних служб РФ звинуватили в тому, що він погано влаштовує «Херсонську народну республіку». Зважаючи на кількість представників вищого командування, яких знищили ЗСУ та інші Сили оборони, а також тиску ФСБ, я думаю, що моральний дух російської армії, який і без того вкрай низький, буде ще нижчий. Хай як їхнє командування кидає обмежені сили знову на якісь ділянки фронту, ці спроби проваляться», – резюмував радник керівника ОП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus