USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

Франція підготує та оснастить українську бригаду

26 Вересня 2024 10:40
Франція найближчим часом підготує та повністю оснастить українську бригаду.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський за підсумки його зустрічі з французьким колегою Емманюелем Макроном, передає пресслужба глави держави в середу, 24 вересня.

Зеленський подякував Франції за рішучу підтримку членства України в НАТО і ЄС, а також за військову допомогу. Президент детально розповів про ситуацію на полі бою та потреби українських воїнів.

«Серед головних тем зустрічі – подальше посилення української системи ППО з допомогою Франції та навчання військових. Найближчим часом країна підготує та повністю оснастить українську бригаду», – йдеться в повідомленні.

Читати ще: ЗСУ відбили 54 ворожі штурми на Покровському напрямку, – Генштаб

Зеленський та Макрон обговорили результати нещодавніх тематичних конференцій на основі окремих пунктів Формули миру та підготовку до зустрічі щодо ядерної безпеки – Франція є лідеркою відповідної робочої групи. Також приділили увагу підготовці до другого Саміту миру.

Президент України зазначив, що розраховує на всебічну співпрацю з новим урядом Франції.

Як іфнормували, Франція за два роки війни підготувала 10 тисяч українських солдатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus