USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Фото волинського тероборонівця – на обкладинці журналу Reporters

19 Липня 2023 23:11
Обкладинка нового номера Reporters – це портрет Вадима Ващука, стрільця Волинської тероборони, який зробили фотографи Влада та Костянтин Ліберови на Донеччині. Фото зробили під час штурму під Бахмутом.

Про це пише Район.Культура.

Вадим обрав позивний Вовк, на честь свого пса, який схожий на цього хижака. У військового є дружина та дитина.

«Я насправді пишаюся цим фото», – каже Костянтин Ліберов.

Зауважимо, весь номер нового журналу містить репортерські фото подружжя і має назву «Наші військові».
«Моя сестра воює». «Мого брата мобілізували». «Мій чоловік поранений». «Мій батько в полоні». «А мій зник безвісти». «Його тіла не можуть знайти». «Вона вчора поховала коханого»... Ці уривки чужих розмов складаються у цілісний текст про наше сьогодення, в якому хтось із найближчого кола нині воює. І це, на жаль, цілком природно для такої масштабної захисної війни: наше військо – не продукт мілітарної системи, а радше армія цивільних захисників, згуртована бажанням жити вільно у власній країні, боронити свій дім, захищати своїх.

Щонайменше 700 тисяч українців стали до лав української армії. Вчителі, будівельники, підприємці, письменники й лікарі – в окопах уздовж лінії фронту можна зустріти представників і представниць усіх фахів. Раптом усі вони стали військовими, і тепер – це чи не найповажніша з професій. Саме тому ми присвячуємо це число друкованого журналу нашим захисницям і захисникам. Ми хочемо подякувати їм за їхню відвагу та гідність і показати читачам війну такою, якою бачать її самі військові", – йдеться в описі нового випуску.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus