USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Формула Штайнмаєра, обміління Світязю та ринок землі: сесія Волиньради у фото

24 Жовтня 2019 18:55
Заклики проти капітуляції, проблема обміління Світязю та спротив розпродажу сільськогосподарських земель: такою була 25 сесія Волинської облради.

Розпочинали засідання з вручення ключів від житла волинянину, який має інвалідність по зору, хвилиною мовчання вшановували полеглих нещодавно у війні на сході героїв, а одним з лейтмотивів сесії стала нагальна проблема обміління перлини Волині: надати пояснення щодо нещодавнього факту незаконного видобутку піску на Світязі закликали очільника Нацполіції області, а через проблему обміління Шацьких озер вирішили створити робочу групу.

Окрім того, тривале обговорення викликало звернення до центральних органів влади щодо сумнозвісної «формули Штайнмаєра»: з трибуни облради виступили троє нардепів, обраних на Волині, які запевнили, що не допустять капітуляції та здачі територій.

Відтак ухвалили зміни до низки обласних програм, декілька звернень до центральної влади, а також зміни до обласного бюджету. До складу обласного комунального майна прийняли майнові комплекси двох закладів профтехосвіти, комплекс «Круча», що роками стоїть руїною у Луцьку, вирішили виставити на продаж, також реорганізували декілька медичних закладів.

Наприкінці засідання підтримали консолідоване звернення щодо недопущення продажу сільськогосподарських земель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
луччанен Показати IP 24 Жовтня 2019 19:15
Одні фото! А де рішення?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus