USD 41.46 41.80
  • USD 41.46 41.80
  • EUR 41.50 41.70
  • PLN 10.60 10.80

Фонд допомоги ветеранам в Україні: як він буде працювати та звідки візьмуть гроші

22 Серпня 2021 20:34
Створений в Україні ветеранський фонд повинен розширити можливості фінансування ветеранських програм. Також він буде допомагати в реабілітації ветеранів, надаючи їм медичну допомогу.

Про це в ефірі Україна 24 сказала пані міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна, повідомляє OBOZREVATEL.

Чиновниця зазначила, що «грошей ніколи не буває достатньо».

Пані міністр розповіла, що фонд ветеранів буде на гарантії держави залучати міжнародну донорську допомогу. Також будуть допомагати ветеранам у підприємницькій сфері і розвивати громадські активності.

«Психологічна реабілітація, медичне забезпечення, забезпечення житлом та інші привілеї або пільги, які отримують наші ветерани», – додала Лапутіна.

Нагадаємо, 14 липня Кабмін на засіданні підтримав створення Українського ветеранського фонду. Це бюджетна установа в сфері управління Міністерства у справах ветеранів, яка має запрацювати вже з 1 січня 2022 року.

Додамо, що з початку російсько-українського конфлікту на Донбасі учасниками бойових дій стали 407 тисяч громадян нашої держави. Більшість цих людей продовжує захищати територіальну цілісність України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 23 Серпня 2021 11:41
Бюджетная.ясно сказано.а значит введут еще один налог. то есть кормить их будем мы все.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus