USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Фірмовий магазин Dnipro-M: інструменти для справжніх чоловіків*

4 Червня 2020 20:57
Фірмовий магазин українського бренда Dnipro-M у Луцьку на вулиці Яровиця, 17 святкує першу річницю з нагоди відкриття. Сьогодні, 4 червня, на всіх покупців чекали приємні подарунки. Утім на цьому сюрпризи не закінчуються. Усі, хто завітає до магазину 5 і 6 червня, також мають нагоду стати учасниками розіграшів призів.

«На ринку України зараз важко знайти сервіс такого рівня, яким він є у нас, – запевняє регіональний менеджер фірмових магазинів Dnipro-M у Західній Україні Дмитро Циганенко. – Чому? Ну от, наприклад, ремонт за гарантією ми робимо за три дні. Якщо не вкладаємося в цей час – видаємо людині новий інструмент. І гарантійний термін на наш товар солідний – від двох до п’яти років. До слова, за якістю наші інструменти – найкращі в Україні».
Варто сказати, що асортимент магазину направду вражає: дрилі, перфоратори, зварювальні апарати, будівельні пилососи, генератори, шліфмашини, інструменти для обробки дерева та металу, компресори, різноманітні розхідні матеріали, а ще – садово-паркова техніка Foresta, яка нині, до речі, враховуючи сезон, на піку популярності. У магазині кажуть, що найбільший попит мають тримери.
«Дощі йдуть, трава росте, косити треба, – жартують продавці. – А скоро почнеться сезон бензопил. Під час карантину популярними були дрилі й перфоратори, адже багато хто затіяв ремонт».

До речі, під час карантину магазин працював як точка видавання інтернет-замовлень. Крім того, постійно, не лише у карантин, в Dnipro-M діє послуга з безплатної доставки товару на будь-яку суму, на ремонт інструменти також забирають безплатно.

Під час івенту для всіх охочих проводили різноманітні майстер-класи із роботи з бензопилою, газонокосаркою тощо. Мало того, як зазначають у магазині, такі майстер-класи вони влаштовують регулярно й для всіх охочих. Окрім того, Dnipro-M має Youtube-канал, де проводять розіграші та краш-тести, а також – чати у Viber. А для будь-кого з покупців доступний такий собі тест-драйв інструментів.
«Ми даємо 14 днів для тест-драйву. Якщо вас щось не влаштувало, ви без проблем можете повернути інструмент. Ми його вам замінимо або повернемо кошти, – пояснює Дмитро. – Наразі таких умов не пропонує жоден бренд».

Ціновий діапазон у магазині розрахований на різних покупців: є інструменти і для використання в побуті, і для професійного. Клієнтами Dnipro-M у Луцьку є ОСББ, комунальні установи. Мало того, навіть наймолодших покупців тут мають чим здивувати, адже для майбутніх будівельників знайдуться іграшкові інструменти, які на перший погляд не відрізниш від справжніх.

У кожному з магазинів торгової марки працює команда професіоналів, які націлені на результат. «У фірмовому магазині Dnipro-M вам підберуть інструмент під вашу потребу. Ми прислухаємося до наших клієнтів і намагаємося допомогти їм із вибором, – каже Дмитро. – Раз на два-три місяці наші працівники проходять навчання щодо всього асортименту. Наші продавці – кваліфіковані люди, які знають усе до найменших деталей в інструментах. Також зараз вводимо категоризацію продавців, аби вони ставали кращими, розвивалися».
У Dnipro-M діє накопичувальна бонусна програма для покупців. «Купуючи інструмент, ви отримуєте кешбек 5-7-10 відсотків і так далі, тобто бонуси вам нараховують з кожною покупкою, – розповідає Дмитро Циганенко. – Крім того, у нас діє бонусна програма «Приведи друга»: якщо людина, скажімо, приходить до нас в магазин, щось купує і називає ваш номер телефону, то вам обом нараховують 50 гривень на покупку. А зараз, під час святкування дня народження (до 6 червня включно) усі охочі можуть принести в наш магазин зламані інструменти будь-якої марки, здати їх і придбати наші зі знижкою 15%».

4 червня у магазині Dnipro-M в Луцьку серед покупців розігрували молоток, рулетку та головний приз дня – шуруповерт . 5 червня на щасливчиків чекають також ручні розхідні інструменти та шліфмашина кутова, а 6 червня – ручні розхідні інструменти, перфоратор і таємний подарунок. «У розіграші сьогодні беруть участь всі чеки від 500 грн, а чеки від 1000 грн є його учасниками впродовж усіх трьох днів, – пояснив Дмитро Циганенко. – Крім того, заповнивши анкету, ви можете отримати 50 бонусних гривень на покупки в нашому магазині. А ще у нас є дартс-лотерея: кидаєте дротик – отримуєте приз. Тож із подарунком залишається кожен, хто до нас завітає».
А фортуна цього дня усміхнулася Андрієві Діхтяруку. «Я сьогодні був першим покупцем, і купував… також шуруповерт! – щасливо усміхається чоловік. – Тепер матиму два. А може, і вдруге пощастить, адже мій чек бере участь у розіграші всі три дні».
Не завадить відмітити, що увага й турбота про безпеку клієнтів у Dnipro-M – на першому місці. Про це свідчить бодай той факт, що всіх охочих тут пригощають смачною кавою, а на столику при вході акуратно складені маски для тих, хто свою забув удома, та антисептики.
Отож, якщо бажаєте придбати потрібні у господарстві інструменти, та ще й якісні і не за всі гроші, хочете якісного обслуговування й гарантованої безпеки – тоді вам у Dnipro-M. А якщо завітаєте в магазин з 4 до 6 червня, то ще й матимете нагоду, окрім покупки, піти додому і з подарунком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Покупець Показати IP 5 Червня 2020 19:26
"У розіграші сьогодні беруть участь всі чеки від 500 грн, а чеки від 1000 грн є його учасниками впродовж усіх трьох днів, – пояснив Дмитро Циганенко. – Крім того, заповнивши анкету, ви можете отримати 50 бонусних гривень на покупки в нашому магазині." Нічого подібного нема, купляв 05.06 товар на суму 825 грн ніхто з персоналу ніяких анкет не пропонував і про акцію нічого ніхто не сказав..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus