USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Фінляндія виділила Україні 50 млн доларів допомоги

25 Лютого 2022 16:11
Президент України Володимир Зеленський поспілкувався з президентом Фінляндії Саулі Нійністе щодо протидії агресору та подякував за виділення 50 млн доларів допомоги.

Про це глава української держави повідомив у Twitter, передає ТСН.

«Поінформував про наш захист, підступний обстріл Києва. Вдячний фінляндським партнерам за виділення 50 млн доларів допомоги. Це – дієвий внесок в антивоєнну коаліцію. Працюємо далі. Маємо посилювати санкції. Збільшувати оборонну підтримку України», – зауважив Зеленський.

Як повідомляли, уранці 24 лютого президент РФ Володимир Путін у відеозверненні оголосив про «спеціальну військову операцію» щодо «захисту» Донбасу.

Міноборони РФ повідомило про завдання ударів по військовій інфраструктурі України.

Після 5 години ранку 24 лютого було чути вибухи в районі Борисполя, у Харкові, Одесі та інших великих містах. Російські «Гради» били вздовж усього кордону, від Луганська до Житомира.

Україна закрила небо для польотів.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України вводиться воєнний стан.

Протягом 24 лютого через російські обстріли загинули 137 українських військових та цивільних людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus