USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Фінляндія передала Україні зброю на 106 млн євро

21 Грудня 2023 22:39
Фінляндія відправила Україні пакет військової допомоги на 106 млн євро.

Про це повідомило Міноборони Фінляндії у четвер, 21 грудня, передає Кореспондент.

Вказано, що відповідне рішення ухвалив президент Саулі Нііністьо за пропозицією уряду. Це вже 21 постачання військової допомоги з Фінляндії в Україну.

«Фінляндія віддана підтримці України як у короткостроковій, так і в довгостроковій перспективі. Загальна вартість комплектів оборонного обладнання, які ми постачаємо, зараз становить 1,6 млрд євро», – заявив міністр оборони Антті Хакканен.

Читати ще: У Польщі засудили учасників російської шпигунської мережі: її основу складали українці

Традиційно фінська сторона не розголошує подробиць ні вмісту пакета, ні термінів його відправлення в Україну «з оперативних міркувань та для забезпечення безпечної доставки допомоги».

Раніше уряд Фінляндії вніс зміни до бюджету на наступний рік, які передбачають збільшення допомоги для України на 95 млн євро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus