USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.55

Фінальна гра: у Луцьку визначили переможця шкільної ліги Mind Game. Фото

22 Травня 2024 08:58
В обласному центрі Волині завершився восьмий тур інтелектуальної гри Mind Game серед учнів 8–9 класів навчальних закладів Луцької громади. Тур став завершальним у серії ігор, а це означає, що наприкінці визначився лідер загальної таблиці. Тріумфатором сезону стала команда «Справжні лучани», випередивши понад тридцять інших колективів.

Традиційно організатором Mind Game для школярів став Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» спільно з Луцькою міською радою. Гра відбулася в церкві «Фіміам».

Нагадаємо, у сьомому турі перемогу здобули «Модестики», у шостому – «Справжні лучани», у п’ятому – «Холодний яр».
Читати ще: У Луцьку – студентська Mind Game, присвячена дню народження Лесі Українки. Фото

Перед стартом гри команди вкотре відклали телефони, аби визначити найерудованішу в чесній боротьбі. У правилах – без змін: дев’ять раундів із питаннями на різноманітні теми.

Юні розумники, зокрема, пригадали пісненний конкурс Євробачення, перевіряли знання країн-виробників автомобілів, розбиралися в спортивній термінології – і це далеко не повний список охоплених тем. Третє місце в останньому турі здобули «Mind Crusbers», друге – «Brainstorm», а переможцями стали «Green Win».
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода акцентувала, що розвиток молодого покоління – серед пріоритетів, адже школярам потрібне інтелектуальне дозвілля навіть у важкі часи.

«Упродовж року проводили інтелектуальні ігри серед шкіл Луцької територіальної громади, де загалом узяло участь понад 30 команд. Долучалися не лише навчальні заклади з Луцька, а також із прилеглих територій, що дуже тішить. Приємно влаштовувати такі змагання для дітей, адже побачили, які вони розумні й ерудовані. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» першочергово допомагає Силам оборони, передаючи необхідні речі на гарячі напрямки. Але не забуваємо про розвиток наших дітей, адже цьому поколінню розбудовувати країну після перемоги, яка неодмінно настане», – наголосила Катерина Шкльода.
Очільник департаменту освіти Луцької міської ради Віталій Бондар привітав учасників із завершенням сезону, висловивши подяку школярам за участь.

«Інтелектуальна гра Mind Game дає змогу і відпочити, і відчути задоволення від знань. Гадаю, ми продовжимо такий захід, адже маємо позитивні відгуки та бажання дітей грати», – зауважив Віталій Бондар.
Читати ще: Майже 30 команд та ігри протягом року: у Луцьку стартувала шкільна ліга Mind Game. Фото

Наприкінці ведучий Микита Чибар назвав трійку команд, що стали призерами сезону. Третє місце посіли «Mind Crusbers», другими стали представники команди «Холодний Яр». Титул найрозумніших у конкурентних баталіях вибороли «Справжні лучани».
Призери отримали нагороди та подарунки, а краща команда сезону – телевізор у школу від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus