USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.33 41.60
  • PLN 10.60 10.77

Фестиваль мініфутболу біля Луцька зібрав 12 команд. Фото

Сьогодні 10:38
На центральному стадіоні села Забороль відбувся фестиваль з мініфутболу для дітей 2015 року народження та молодших. Захід, у якому взяли участь 12 команд, присвятили Дню Незалежності України.

Організатором фестивалю стала дитячо-юнацька спортивна школа № 4 за підтримки департаменту молоді та спорту Луцької міської ради та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

До участі долучилися команди з Волині та Рівненщині: «ДЮСШ-2» перший склад (Луцьк), «ДЮСШ-2» другий склад (Луцьк) «КДЮСШ-4» (Луцьк), «Шахтар» (Нововолинськ), «Іква» (Млинів), «Демидівка», «Берестечко», «Буяни», «Респект» (Луцьк), «Княжий» (Володимир), дівочі «Маневичі» та «Амазонка» (Луцьк).
Читати ще: Біля Луцька на футбольному турнірі змагалися 29 команд: хто переміг. Фото

Мета фестивалю – ігрова практика для юних футболістів та футболісток. Відтак кожна команда загалом зіграла по п’ять матчів, які тривали 20 хвилин. Переможців організатори не визначали, а нагороду за участь отримала кожна дитина.
Читати ще: День Повітряних сил по-футбольному: у Луцьку на турнірі змагаються вісім команд. Фото

Тренер КДЮСШ № 4 Дмитро Трефіловський зазначив, що кожні змагання – це досвід для юних гравців, а під час ігор діти відточують вміння, здобуті на тренуваннях.

«Турнір уже став традиційним, проводимо його як фестиваль, тобто без турнірної таблиці. Цього року приймаємо 12 команд. Мета заходу – дружба, командний дух і хороший настрій, адже дітям потрібна відрада у нинішні важкі часи», – додав Дмитро Трефіловський.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода переконана: юним спортсменам важливо влаштовувати насичене дозвілля, щоб вони загартовувалися та розвивалися.

«На фестивалі з мініфутболу зібралося чимало колективів, зокрема й не місцевих. Приємно бачити, як вони боролися за перемогу в матчах, показували набуті на тренуваннях навички. Бажаємо кожній дитині із таким же завзяттям продовжувати займатися спортом, досягати вершин і вести здоровий спосіб життя. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» долучається до організації подібних заходів, адже в будь-які часи важливо розвивати дітей та влаштовувати їм якісне дозвілля», – наголосила Катерина Шкльода.
Читати ще: На футбольному турнірі біля Луцька змагалися 13 команд: хто виграв. Фото

Хоча переможців і переможених на фестивалі не було, організатори все ж виділили кращих гравців у командах, яким вручили статуетки. Наприкінці турніру всі учасники отримали символічні медалі за участь. Не обійшлося без солодощів та футбольних м’ячів. Завершили змагання спільним виконанням Державного Гімну України.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus