USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

Фестиваль «Амбасадор Дитинства» в Луцьку побив рекорд відвідуваності, зібравши 16 тисяч глядачів

Сьогодні 18:04
10 серпня в Луцькому замку відбувся 21-й фестиваль «Амбасадор Дитинства», який зібрав рекордні 16 тисяч відвідувачів. Цей показник став найбільшим за всю історію проведення заходу.

Захід відбувся за сприяння Волинської обласної військової адміністрації та за підтримки Луцької міської ради. Важливу роль у проведенні фестивалю відіграв Благодійний Фонд «Маленькі перемоги». Генеральним партнером став Благодійний Фонд «Сучасна Україна», а генеральним партнером у ніші «Логістика» – компанія «Meest Україна». Завдяки злагодженій співпраці всіх партнерів фестиваль став справжнім святом для тисяч дітей та їхніх батьків.

Провели все дійство відомий шоумен Сергій Стахов, стендап вумен та радіоведуча Марина Войцеховська й маленька зірка Анастасія Прочуханова.
Програма фестивалю включала десятки безплатних зон для ігор, майстеркласів, ігрових майданчиків, а також просвітницькі зони. Особливий захват викликали майстеркласи, де діти власноруч виготовляли обереги для воїнів Сил оборони України. Також відбулися розіграші ілюстрованих книжок на тему протимінної безпеки, що стало важливим освітнім елементом фестивалю.
Читати ще: «Суп культур»: Василь Котляров – про «Амбасадор дитинства» у Луцьку, NZK, «Штольню», YAKTAK та український хіп-хоп

Саме в Луцьку «Амбасадор Дитинства» вдруге увійшов до Книги рекордів України. Національний реєстр встановив та зареєстрував рекорд у номінації «Фестиваль, який поспіль провів найбільше в Україні масштабних заходів у трьох фортецях України за один сезон». Це визнання підкреслює значущість і масштабність події.
Особливою подією стали виступи улюблених артистів. Відвідувачі нетерпеливо чекали на ВУЗВ, POSITIFF, DOMIY та PARFENIUK, які створили неймовірну атмосферу на головній сцені. Діти масово співали їхні пісні разом із виконавцями, перетворюючи фестиваль на справжнє свято музики та радості.
Читати ще: «Амбасадори дитинства» повернулися до Луцька: співаки та блогери дарували радість юним українцям. Фото

На сцені також виступили багато інших зірок та блогерів, які додали яскравих фарб до заходу, серед них були UGO, Дядя Жора, Люся Кава, Василь Котляров (NAPILNIK), Андрій Безкровний, Dima PROKOPOV, Polina Dashkova, Настя Балог, Тьома Паучек, VARASH, Kondurakiy, ANKA, MARISEM, Dubky, Анна Тульєва, XSERGO, Nicole, Стас Тулуман, Анастасія Прочуханова, Аліна Жук, Марія Арбузова, Анастасія Арбузова, Tetya Mottya, Kovaleva, ГУЦУЛ, Лілія Сорокіна, Ігор Мотін, Мілана Ковалевич, Тріо Beauties, Настя Книшук, Андрій Мельник, Сергій Скулинець, Софія Хома, Олександр Дерев’янський та інші.
Також під час свята Фестиваль «Амбасадор Дитинства» нагородив Луцький Замок унікальною в своїй серії відзнакою – кубком «Світло Дитинства».

Фестиваль став яскравою подією, яка залишила незабутні враження в серцях усіх відвідувачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus