USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

ФБР проводить обшуки в резиденції Трампа: що відомо

9 Серпня 2022 09:36
Співробітники ФБР проводять обшук в резиденції Мар-а-Лаго у Флориді експрезидента США Дональда Трампа.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на BBC.

«Для нашої нації настали темні часи, оскільки мій прекрасний будинок, Мар-а-Лаго в Палм-Біч, штат Флорида, в цей час знаходиться в облозі, і окупований великою групою агентів ФБР», – заявив Трамп в соцмережі Truth Social.

За його словами, мали місце неправомірні дії прокуратури, використання системи правосуддя в якості зброї і атака радикальних лівих демократів, які нібито заважають Трампу балотувався на пост президента в 2024 році. Причину обшуків екс-президент не назвав.

У квітні повідомлялося, що Міністерство юстиції США почало розслідування за фактом вивезення Трампом офіційних президентських документів в резиденцію Мар-а-Лаго, в якій він постійно проживає з 2019 року.

Розслідування почалося після того, як в лютому Національне управління архівів і документації США повідомило Конгрес, що виявило в маєтку близько 15 коробок з документами Білого дому, деякі з яких містили Секретні матеріали.

Нагадаємо, напередодні експрезидент США Дональд Трамп заявив, що президенту України Володимиру Зеленському варто було «відмовитися від ідеї обов’язкового вступу України в НАТО» і «визнати Крим російським», і нібито в такому випадку війни не було.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus