USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

ФБР оприлюднило записи нападів на копів під час штурму Капітолія

20 Травня 2021 09:26
Американське ФБР оприлюднило відеозаписи нападів на правоохоронців під час заворушень на Капітолійському пагорбі 6 січня та просить допомогти встановити особи зловмисників.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на The Hill.

В одному з двох відеороликів, оприлюднених ФБР, зафіксовано, як невідомий чоловік намагається зірвати протигаз з поліцейського, а потім б’є його кийком.
Ще один невідомий б’є поліцейських, використовуючи рукавички з металевими вставками.
ФБР звернулося до громадськості по допомогу в ідентифікації цих двох підозрюваних. У відомстві зазначають, що на сьогодні заарештовано 425 осіб, які брали участь у заворушеннях 6 січня.

«Американський народ уже відгукнувся на прохання про допомогу два місяці тому, посприявши в ідентифікації 10 нападників, зафіксованих на відео», – сказав помічник керівника офісу ФБР у Вашингтоні Стівен д’Антуоно.

За його словами, американська громадськість продовжує надавати «життєво важливу допомогу ФБР і нашим партнерам у цьому розслідуванні».

Нагадаємо 6 січня Конгрес США мав затвердити результати голосування вибірників, які підтвердили перемогу Джо Байдена у президентських перегонах. Засідання довелося перервати на кілька годин через протести прихильників Дональда Трампа, які вдерлися до будівлі. Унаслідок сутичок загинуло п’ятеро осіб.

Після того, як Капітолій удалося визволити від прихильників Трампа, Конгрес затвердив перемогу Байдена на президентських виборах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Всезнайко Показати IP 20 Травня 2021 09:55
А відео нападів на Беркут коли буде опубліковано?
Лопатою по горбу до Всезнайко Показати IP 20 Травня 2021 17:02
Так такого віде неміряно. Бери, користуйся. Чого тільки що повітря портиш?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus