USD 40.60 40.90
  • USD 40.60 40.90
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.15

Фаворит забрав трофей: у Луцьку визначили переможця турніру з футболу серед дітей. Фото

30 Червня 2024 16:52
У Луцьку завершився турнір із футболу серед дітей 2015–2016 років народження. На майданчиках ліцею № 10 та гімназії № 19 змагалися вісім команд з обласного центру Волині.

Змагання, присвячені Дню Конституції України, організували Федерація футболу міста Луцька та Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Спершу луцькі колективи поділили на дві групи, а після групових матчів розігрували підсумкові місця. За участь відзначили колективи ДЮСШ № 4, ДЮСШ № 2–15, ДЮСШ № 2–16 та «Амазонку». У матчі за третє місце зійшлися «Респект» та «Адреналін». Останні перемогли 0:2 та забрали бронзові медалі.
Читати ще: Біля Луцька на футбольному турнірі змагалися 29 команд: хто переміг. Фото

У поєдинку за золото «Олімпія» з рахунком 6:0 розгромила «Юніор-Мідас». Підопічні Назара Іскарєва увесь турнір показували злагоджену гру в обороні та атаці. Юні футболісти забили понад 30 голів, а пропустили всього один – від єдиної дівочої команди «Амазонки».
Читати ще: Без сенсацій не обійшлося: визначили чемпіона Луцької громади з мініфутболу серед шкіл. Фото

Очільник Федерації футболу міста Луцька Василь Кохановський розповів, що чемпіонат серед дітей проводять кілька років, зробивши його традиційним.

«Приємно, що багато років поспіль спільно з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» проводимо турнір серед дітей, приурочений Дню Конституції. Дитячий футбол – дуже щирий, а юні футболісти в майбутньому виростуть патріотами країни. До ігор зголосилися вісім луцьких клубів – постійних учасників наших змагань», – відзначив Василь Кохановський.
Читати ще: «Діти згадуватимуть про свої успіхи у час війни»: на відкритому чемпіонаті міста Луцька з мініфутболу змагалися 14 команд. Фото

Як зауважила голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода, потрібно влаштовувати дітям турніри, адже там вони показують вміння та напрацювання з тренувань, здобуваючи цінний ігровий досвід.

«Уже традиційно в Луцьку відбувається футбольний турнір на призи Фонду. Діти змагалися з великим запалом та щирими емоціями. Незважаючи на результат, усі футболісти могли продемонструвати свої вміння. Важливо влаштовувати змагання для дітей і під час навчання, і під час канікул», – наголосила Катерина Шкльода.
Читати ще: У Луцьку завершився перший «Кубок ректора з мініфутболу»: хто переміг. Фото

Щодо індивідуальних нагород, то кращим воротарем турніру став Олександр Злотко (Респект), кращим захисником – Нікіта Філеп (Юніор-Мідас). Найбільше голів забив Ілля Мацьків (Олімпія), а кращим гравцем змагань визнали Артема Романюка (Адреналін).
Наприкінці всі команди отримали пам’ятні нагороди. Також гравцям подарували футбольні м’ячі та інвентар для тренувань. Завершили змагання спільним виконанням Державного Гімну України.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus