USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Фасад ліцею біля Луцька оновлять за 4,6 мільйона

7 Квітня 2024 22:40
Фасад будівлі Рованцівського ліцею Боратинської сільської ради, що в Рованцях на вулиці Шевченка, 16, планують відремонтувати.

Торги на капітальний ремонт оголосила Боратинська сільська рада. Пропозиції учасників приймають до 9 квітня.

Очікувана вартість капітального ремонту фасаду Рованцівського ліцею становить 4,6 мільйона гривень. Як вказано, джерело фінансування – місцевий бюджет.

Відповідно до технічного завдання, роботи включатимуть улаштування гідроізоляції цоколя, зовнішнє оздоблення цоколя, заміну вікон і дверей, улаштування покрівлі, улаштування сходів, облаштування пандусів і козирків, облаштування вимощення, блискавкозахист тощо.

Ремонт мають завершити до 31 серпня 2024 року.

Читати ще: За 26 млн: для ліцею в селі біля Луцька збудують спортзал з укриттям

Нагадаємо, влітку Рованцівський ліцей оголошував тендер на ремонт частини приміщення очікуваною вартістю понад мільйон гривень. Також на території закладу планували нове будівництво спортивної зали з властивостями протирадіаційного укриття за 26 мільйонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Трамп Показати IP 8 Квітня 2024 10:31
Тільки на передній частині 40 вікон,плюс фасад,цоколь,двері і щось там в покрівлі за 120тис $? Знову зроблять з гамна і палок?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus