USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

Фарба для брів: як правильно підібрати колір*

31 Травня 2023 16:56
Мода на форму брів змінюється, але завжди актуальним залишається доглянутість та правильний добір кольору. Фарба для брів – це прекрасний інструмент для створення ідеального образу. Але як підібрати колір? Давайте розбиратися.

Особливості нанесення



Фарба для брів – це ідеальний спосіб надати своїм очам більш виразний погляд. Вона допомагає зробити брівки більш густими, заповнити прогалини та навіть змінити їх колір. Особливість застосування полягає в тому, що вона має бути дуже точно нанесена, щоб не забруднити шкіру навколо брів. Також важливо вибрати правильний відтінок, щоб він підходив до кольору вашого волосся та не мав надто яскравий вигляд.

Якщо ви вперше наносите фарбу на брівки, краще скористатися послугами професійного майстра, який зробить це безпечно та ефективно. Після застосування не рекомендується мити обличчя протягом 24 годин, щоб засіб мав час добре закріпитися. Застосовуючи фарбу для брів правильно, ви можете створити ідеальний образ з досконалими брівками.

Визначте свій колір волосся



Колір волосся – це основний критерій при виборі кольору фарби для брів. Якщо ви хочете, щоб мали природній вигляд, то краще вибрати колір, який відповідає вашому кольору волосся. Якщо ви фарбуєте волосся, то добре було б, аби колір брів збігався із відтінком вашого волосся.

Врахуйте свій тон шкіри



Тон шкіри також важливий при виборі кольору.

Тон фарби повинен гармоніювати з вашим природним виглядом. Якщо ви блондинка зі світлою шкірою, вам підійдуть світлі відтінки, такі як пісочний або світло-коричневий.

Якщо ви маєте темне волосся і темну шкіру, то краще вибрати темні відтінки, такі як чорний або темно-коричневий. При виборі фарби для брів важливо врахувати природну гармонію вашого вигляду.

Виберіть теплий або холодний відтінок



Теплий відтінок – це відтінок із жовтим або золотистим кольором. Холодний відтінок – це відтінок із сірим або блакитним. Якщо ви маєте теплий тон шкіри, то вам підійдуть теплі відтінки. Якщо ж ви маєте холодний тон шкіри, то вам підійдуть холодні відтінки.

Купуйте товар в магазині PROSTOR



Магазин PROSTOR пропонує широкий вибір косметики для брів від провідних виробників. Ви можете знайти варіант для будь-якого типу шкіри та волосся.

Звертайтеся у магазин PROSTOR за кваліфікованою допомогою в підборі кольору та бренду.

Не забувайте, що правильно підібраний тон може зробити ваш образ досконалим!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus