USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Фальсифікату на мільйон: на Волині викрили підпільний цех з виробництва побутової хімії

31 Травня 2024 15:23
Днями на Волині викрили підпільне виробництво підробних товарів побутової хімії. Фальсифіковані засоби для прання під виглядом оригіналу збували в Україні.

Про це інформують у Волинській обласній прокуратурі та Територіальному управлінні БЕБ у Волинській області.

За даними слідства, виготовлення нелегальної продукції налагодиди у цеху, розміщеному у складському приміщенні в Луцькому районі. На фальсифікат наклеювали етикетки із назвами відомих торгових марок, права інтелектуальної власності на які належить іноземним компаніям.

Під час досудового розслідування кримінального провадження про незаконне використання знака для товарів і послуг та фірмового найменування, що завдало шкоди в особливо великому розмірі (ч. 3 ст. 229 КК України), проведено низку обшуків.

Читати ще: Підпільно виготовляли побутову хімію: на Волині повідомили про підозру вісьмом особам

В організаторів підпільного бізнесу вилучено обладнання для виробництва і пакування товарів, сировину, 17 тонн готової нелегальної продукції на суму близько мільйона гривень, наклейки з назвами торгових марок. На усе вилучене накладено арешт.

Вживаються заходи задля встановлення всіх осіб, причетних до незаконної діяльності, та притягнення їх до кримінальної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
dmd Показати IP 1 Червня 2024 05:25
Не купуйте ці помиї, і не буде попиту, а з ним і бажання таке бовтати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus