USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.35 10.50

Естонія відправила Україні машини швидкої допомоги і медобладнання

Сьогодні 10:28
Естонія передала Україні гуманітарну допомогу у вигляді п’яти укомплектованих автомобілів швидкої допомоги та медичне обладнання.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на ERR.

До списку переданого обладнання увійшли, зокрема, електричні аспіратори, дефібрилятори, обладнання для дозування і введення ліків, а також ноші, вакуумні медичні матраци тощо.

Читати ще: Естонія запровадила посилений митний контроль на кордоні з Росією

За словами головного лікаря Талліннської швидкої допомоги Рауля Адласа, загалом з моменту початку війни Таллінн відправив Україні 11 повністю укомплектованих автомобілів швидкої допомоги.

Передані машини активно використовувалися Талліннською швидкою допомогою до 2023 року, але ще торік на заміну цим автомобілям було придбано нові.

Читати ще: Працюють майже 60%: в Естонії зросла зайнятість українців з тимчасовим захистом
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus