USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

Емоції на трибунах та видовище на паркеті: як «Любарт» стартував у Першій лізі

19 Жовтня 2021 22:38
У неділю, 17 жовтня, на території «Адреналіну сіті» було вкрай людно. З одного боку спортивної арени четвертий день поспіль змагалися юні танцюристи, з іншого тривали запеклі баталії в рамках фестивалю «Ярмарок футзалу».

Проте головною подією того вечора став дебютний матч «Любарта» у цьогорічному чемпіонаті України серед команд Першої ліги. «Любарт» повернувся у велику гру в протистоянні з добре знайомим суперником – КІВС «Енергією-2». Проти львів’ян червоно-чорні грали в минулому сезоні та двічі перемогли – 2:1 та 5:2.

«Ми зустрічаємось із чинним чемпіоном у Луцьку, де особлива атмосфера. Це старт нового чемпіонату, і я очікую, що буде повна арена глядачів. Сподіваюся, що ніщо не завадить людям прийти цього вечора. Очікую свята футзалу та хорошої гри від обох команд», – зазначив наставник енергетиків до матчу та влучив прямісінько в ціль.

Ведучий Олександр Львовський та чирлідери «Black Fox» запалили глядачів ще до свистка. А коли ж пролунав сигнал про початок, то спортсмени одразу підхопили естафету та влаштували видовище тривалістю у півтори години.

«Князі» розпочали впевнено та за декілька хвилин перебування на паркеті заволоділи ініціативою. У відповідь гості запропонували господарям доволі потужний опір у захисті та гострі переходи в атаку. Один із таких завершився небезпечним ударом у стійку. Ще кілька разів вдало у рамці зіграв Станіслав Горнік.
Підопічні Станкевича чимало порушували правила, і за 4 хвилини до перерви Сергій Степанюк заробив на собі п’ятий фол для суперників. У футзалі в такому разі пробивається вільний десятиметровий удар. Традиційно, виконувати пішов капітан Владислав Козачок. Проте не забив, сильно вдаривши по центру. Зовсім скоро Степанюк виманив опонента на ще одне порушення. Цього разу до м’ячу підійшов Влад Сизик. І теж пробив в руки воротарю.
Відпочивати команди пішли з нулями на табло. Поки вони переводили подих, чирлидери та ведучий розважали вболівальників та розіграли кілька подарунків. Коли ж 15-хвилинна пауза закінчилась, настав час радості від голів.

Ветеран Сергій Піддубний вирішив довго не розкачуватися й одразу кинувся «розривати» лівий фланг суперника. Спершу він прорвався та пробив на техніку, не влучивши зовсім трохи. В наступному епізоді граючий спортивний директор накрутив на лінії кількох опонентів, відпасував Степанюку, а досвідчений «стовп» зряче перевів на Сизика, який вгатив «Select» у сітку. От тільки раділи господарі недовго. Вже за хвилину Ярослав Квасній потужним ударом пробив Горніка, засвітивши на табло 1:1.
Трибуни підганяли, тож «князі» рвалися вперед, створивши чимало шикарних моментів. На жаль, жоден із них не був трансформований у гол. Натомість львів’яни за короткий проміжок часу змогли відзначитися двічі (Владислав Константінов та Назар Лютий) і забрали гру собі в актив. Господарі намагалися відігратися за рахунок п’ятого польового, але не змогли. У підсумку перемогу здобула команда «Енергія-2» – 1:3.
Наступний матч відбудеться вже цієї суботи о 13:00. Суперником лучан буде ще один львівський колектив «In.It».

Руслан ПИЛИПЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus