USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.46 10.64

«Еліта РФ» розуміє, що війну програно, – ЗМІ

18 Листопада 2022 20:23
Відступ із Херсона став болючою подією для «російських еліт» і викликав «розуміння програшу справжньої війни».

Про це повідомило російське видання Медуза з посиланням на джерела, близькі до адміністрації президента РФ та уряду, передає Кореспондент.

«Пішло розуміння – справжню війну ми програли. Люди починають думати про те, як жити далі, яке місце в майбутньому хотіли б зайняти, яку ставку зробити, на чому грати. З одного боку будуть реваншистські настрої. З іншого боку – запит на нормалізацію та стабілізацію», – заявив співрозмовник видання, близький до підприємців із кола Володимира Путіна.

За інформацією видання, регіональні політики та бізнесмени не вірять, що РФ вдасться переламати ситуацію на фронті. Те, що трапилося в Херсоні, сприймається як ганьба і наслідок бардаку в державі.

Видання пише, що подібні настрої проникають і до адміністрації президента, і до уряду: на тлі постійних військових поразок чиновників ще більше почала турбувати «повна закритість вищого керівництва країни».

«Нас ні в що не посвячують, багато дізнаємося з новин, причому українських і західних. Виглядає так, що постійно йдемо на поступки і ще намагаємося це приховати і сховати», – пояснило джерело, яке близьке до уряду.

При цьому, як стверджують співрозмовники Медузи, незважаючи на невдоволення, російські чиновники та бізнесмени не мають наміру вдаватися до будь-яких дій проти Путіна.

Крім того, у Кремлі все ще сподіваються, що на Заході «розвалиться консенсус на підтримку України» через потребу дешевих енергоносіїв. Також в адміністрації президента РФ вірять, що через кілька місяців російська армія стане більш боєздатною через мобілізацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus