USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Електромонтера з Горохова покарали за облаштування наркопритону в гаражі

Сьогодні 13:28
Працівник горохівської філії «Волиньобленерго» облаштував наркопритон. Чоловік у себе в гаражі мав пристрій для куріння наркотиків.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Як з’ясували слідчі, працівник обленерго облаштував гараж пристроєм для куріння психотропів і приймав там відвідувачів. Правоохоронці нарахували, що приходило туди по семеро людей одночасно. Мовляв, пускав добровільно й безоплатно. Горохівський електромонтер визнав вину.

«Свою вину визнав повністю. Підтвердив, що із серпня по жовтень 2023 року неодноразово надавав своїм знайомим доступ до гаражного приміщення для вживання наркотичних засобів. У вчиненому щиро розкаявся, просив суворо не карати», – йдеться в матеріалах суду.

Читати ще: Лучани, яких звинувачували в торгівлі наркотиками, пішли на фронт

Горохівський районний суд визнав чоловіка винним в організації та утриманні наркопритону. Суддя призначив йому п’ять років ув’язнення, які замінив трирічним іспитовим строком.

«Обвинувачений – раніше не судимий, до кримінальної відповідальності не притягувався, проживає з матір’ю та сестрою, позитивно характеризується, працює, є особою молодого віку. Тому суд вважає, що його виправлення та перевиховання можливе без ізоляції від суспільства», – зазначається в судовому реєстрі.

Прокурори подали апеляційну скаргу, але її закрив суд. Тож волинянин обмежився лише умовним терміном. Вилучені наркотики та пристрій для їхнього вживання знищать.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лінивець Показати IP Сьогодні 13:55
правильніше біло б назвати ЕЛЕКТРОПРИТОР :)) Тим паче пускав бесплатно-значить не наживався на людях :))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus