USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Ельдорадо: що продає та асортимент в Україні*

26 Травня 2023 17:00
Компанія Eldorado.ua – омніканальний постачальник побутової техніки та електроніки. Ще 2003 року відкрила перший в Україні гіпермаркет електроніки, а сьогодні мережа налічує 84 магазини у 44 українських містах.

Каталог продукції пропонує не побутову техніку та електроніку для дому, роботи, відпочинку, а також товари для дітей, авто, спорту, туризму, дому та саду.

Які категорії товарів можна знайти в магазинах Ельдорадо?

На сьогодні кількість активних позицій в Ельдорадо перевищила 50 тисяч побутової техніки європейського виробництва. До уваги покупців є такі категорії товарів:

– смартфони та телефони;

– телевізори та аудіотехніка;

– ноутбуки, ПК та планшети;

– техніка для кухні;

– техніка для дому;

– ігрова зона;

– гаджети та аксесуари;

– посуд;

– фото та відео;

– краса та здоров’я;

– авто та інструменти;

– товари для дому та саду;

– товари для дітей.

Вибирайте категорію, що сподобалася, і переглядайте товари. Якщо виникають запитання про наявність товару або його технічні характеристики – завжди можна зателефонувати на гарячу лінію українського Ельдорадо – 0 (800) 217-643.

Які відомі бренди представлені в асортименті Ельдорадо?

Компанія Ельдорадо співпрацює з багатьма європейськими та світовими брендами – лідерами у своїй сфері. Samsung, Apple, Xiaomi, Oppo, Lenovo, HP, Bosch, Whirlpool, Philips – це лише частина компаній та брендів, з якими співпрацює мережа.

Які види електроніки та побутової техніки можна знайти в магазинах Ельдорадо?

У каталозі є все для створення домашнього комфорту та затишку: від дрібних побутових товарів на кшталт міксера або електронних кухонних ваг до великої техніки – холодильники, пральні машини та інше. Сміливо можна сказати, що, зайшовши в магазин Ельдорадо, ви зможете з нуля купити всю необхідну техніку.

Хто власник мережі магазинів Ельдорадо?

З 2013 року Eldorado.ua стала на 100% українською компанією. Під час злиття з мережею «Технополіс» утворилася нова компанія з українським керівництвом та менеджментом та головним офісом у Києві. Генеральним директором торгової мережі Eldorado.ua на 2023 рік є Віра Вітинська.

Скільки магазинів Ельдорадо в Україні?

До 2022 року та повномасштабного вторгнення в Україні працювало понад 120 магазинів Eldorado.ua. У перші місяці після 24 лютого 2022 року кількість відкритих становила 60, але вже до кінця року, незважаючи на блекаути, до роботи повернулася більшість мережі (крім зруйнованих та тих, що знаходяться на тимчасово окупованій території). На сьогодні працює 85 магазинів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus