USD 40.55 40.85
  • USD 40.55 40.85
  • EUR 40.65 40.90
  • PLN 10.00 10.15

Ексрадника керівника Служби автодоріг Волині знову судитимуть за 200 тисяч хабара

4 Червня 2024 19:40
Прокурори домоглися скасування виправдувального вироку раднику директора ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області», викритого на одержанні 200 тис. грн від суб'єкта господарювання.

Про це інформує Волинська обласна прокуратура.

Волинський апеляційний суд, дослухавшись до доводів прокурорів обласної прокуратури, скасував вирок Луцького міськрайонного суду від 30.11.2023 р., яким радника директора державного підприємства «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» визнано невинуватим у зловживанні впливом (ч. 3 ст. 369-2 КК України).

Нагадаємо, 12 лютого 2021 року його було викрито на одержанні від суб’єкта господарювання 200 тисяч гривень неправомірної вигоди за вплив на посадових осіб підприємства задля підписання ними актів виконаних робіт щодо будівництва об'єкта у селі Рованці Луцького району, а також проведення остаточних розрахунків за роботу.

Ухвалою Волинського апеляційного суду виправдувальний вирок скасовано та призначено новий розгляд в суді першої інстанції.

Читати ще: «Свідома провокація»: посадовця-дорожника з Волині судять за 200 тис. хабара

Як відомо, йдеться про особу Євгенія Киричука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus