USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Експрезидента УАФ Андрія Павелка випустили з-під варти

29 Лютого 2024 20:06
Апеляційний суд Львова задовольнив клопотання колишнього президента Української асоціації футболу Андрія Павелка й звільнив його з-під арешту.

Про це пише «Українська правда» з посиланням на співрозмовника у правоохоронних органах.

«29 лютого колегія суддів Львівського апеляційного суду, розглянувши апеляційну скаргу адвоката Павелка, скасувала рішення суду першої інстанції.

Попри заперечення прокурора, який наполягав на необхідності тримання під вартою, скасовано ухвалу про продовження арешту (до 16 березня 2024 року -ред.). Новий запобіжний захід не обрано», – пише видання.

Читати ще: Довічно ув'язнений кримінальний авторитет з Луцька Стукан вийде на волю

Джерело УП пояснює, що у цьому провадженні досудове розслідування завершено, наразі триває ознайомлення підозрюваних зі справою, тож оскарження нинішнього рішення суду на цьому етапі неможливе.

Водночас напарник Павелка Юрій Запісоцький свою апеляцію програв і залишається під вартою.

З березня 2015 року Українську асоціацію футболу очолював Андрій Павелко (наразі це робить Андрій Шевченко). 29 листопада 2022 року Печерський районний суд Києва відправив Андрія Павелка під арешт. Його підозрюють у причетності до махінацій з будівництвом заводу з виготовлення штучної трави для футбольних полів й розкрадання 270 мільйонів гривень. Павелко одразу ж вийшов під заставу 9,8 мільйона гривень.

Однак 16 червня суд вирішив арештувати Павелка, а заставу переказати на користь держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus