USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Експерт підрахував, скільки «шахедів» Росія виробляє за добу

Сьогодні 09:16
За серпень російські окупанти атакували України рекордною кількістю "шахедів". Зокрема, за два останні дні по території нашої країни ворог випустив понад 250 БПЛА.

Як йдеться у сюжеті телеканалу "Ми-Україна", країна-агресор за добу може виробляти від 30 до 50 "шахедів", передає УНІАН.

"Розуміючи, що обсяг виробництва у них складає від 30 до 50 безпілотників на добу, як тільки вони починають використовувати меншу кількість, з високою ймовірністю відбувається накопичення безпілотників для подальших масованих ударів", — зазначив експерт з питань авіації Богдан Долінце.

За підрахунками журналістів, щоб відновити витрати БпЛА окупантам знадобиться близько 10 днів. Щоб зменшити атаки дронів, Україні потрібно бити по місцях виготовлення та транспортування.

Читати ще: Росіяни завдали 10 ударів по Харкову, десятки постраждалих, серед них – діти та медики

"Перший і головний етап — це превентивне знищення засобів ураження противника на аеродромах, на складах, на базах зберігання та знищення ланцюжків виробництва цієї зброї", — наголосив військовий експерт Павло Лакійчук.

Військовий експерт Михайло Жирохов пояснив, чому РФ одночасно використовує ракети та дрони для атак по Україні. Це дозволяє противнику проводити "розвідку", а потім добивати цілі, які той вважає важливими.

Протягом останніх кількох місяців ворог фактично використовує "шахеди" не стільки для завдання удару по конкретній цілі, а для тривалих польотів з розвідувальною метою.

Варто додати, що під час останнім масованих атак понад два десятки ворожих безпілотників впали самостійно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ася Показати IP Сьогодні 10:15
А ми пи**им 5000000$ в суткi .I всiм пофiг....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus