USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Ексочільник КСУ Тупицький виїхав з України, але офіційно кордон не перетинав

30 Березня 2022 07:50
За даними ЗМІ, відсторонений голова Конституційного суду України Олександр Тупицький виїхав з території країни після початку повномасштабного вторгнення Росії.

Про це повідомляють журналісти-розслідувачі програми «Схеми», передає ICTV.

Тупицький покинув країну, незважаючи на заборону виїзду за межі держави чоловікам призовного віку. Однак кордон він перетнув неофіційно.

За даними джерел «Схем» серед прикордонників, у базі даних відсутня відмітка про виїзд Тупицького з України. Востаннє він прилетів із Туреччини до України наприкінці лютого та відтоді офіційно не перетинав кордон.

Після повномасштабного вторгнення Росії Тупицький разом із сім’єю переїхав на захід України – до міста Стрий під Львовом. Вже у розпал війни 17 березня дружина судді Ольга Тупицька разом із двома дітьми перетнула кордон із Угорщиною на автомобілі BMW, зареєстрованому на неї.

Однак усунений очільник КСУ офіційно кордон не перетинав. За даними «Схем», він виїхав з України та зараз перебуває в Австрії. Тупицького помітили 24 березня, коли він виходив із готелю у Відні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хвощ Показати IP 23 Серпня 2022 21:43
Закарпатські вуйки знову підземний хід в Європу прорили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus