USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Екснападник «Волині» поскаржився, що грузинський клуб не виплачує йому зарплату

27 Листопада 2020 21:05
Колишній гравець ФК «Волинь» Віталій Пономар поскаржився, що грузинський клуб «Torpedo Kutaisi» не виплачує йому заробітну плату.

Про це футболіст написав на своїй сторінці у фейсбуці.

Він зазначив, що досі не може отримати свою зарплату за вересень, до того ж – це перша 100% виплата, адже перед тим гравці отримували від 50 до 90% заробленого.

«Сьогодні я опинився в такій ситуації, а завтра може бути будь-який інший футболіст. Весь сезон на нервах, з постійними проблемами із зарплатою, до речі, бонусів за перемогу тут немає. Я більшого не вимагаю, просто дайте мені те, що я заробив!!! Зрештою, ви мені запропонували контракт, я не ставив вимог по зарплаті», – написав Пономар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus