USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Екскурсії, заняття та спорт: у Луцьку завершився літній табір для дітей. Фото

Сьогодні 16:23
У Луцьку влаштували насичене дозвілля для десятків дітей, які відвідують осередки КЗ «Спорт для всіх». Упродовж липня для маленьких лучан проводили екскурсії, зустрічі й інтелектуальні заняття. Не обійшлося, звісно, і без рухових активностей, які в останній день табору відбулися на спортмайданчику поблизу Центрального парку.

Чергове літнє таборування під проводом професіоналів «Спорту для всіх» підтримали департамент молоді та спорту Луцькради та Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

До занять долучилися діти військових, переселенців та діти з інвалідністю. Програма передбачала корисне та цікаве часопроведення: були відвідини бібліотек, виставок, зоопарку, зустрічі з рятувальниками, лекції про українську ідентичність, біг, волейбол, баскетбол та ще чимало всього.
Читати ще: Радість життя – це мир в Україні та заняття улюбленою справою: у Луцьку відбувся масштабний конкурс дитячих талантів

Серед тих, хто прийшов у табір, – юний Давид. Хлопець на початку повномасштабного вторгнення переїхав до Луцька з Одеси, а вже на Волині в його родині сталося поповнення – народився братик. Каже: під час дозвілля знайшов нових друзів та весело провів час.
Привела на заняття вихованців осередку «Юність», що на проспекті Грушевського, Тамара Жулавська. З її слів, таборування було досить насиченим.

«У нас у таборі були різні локації, зокрема діти побували в Окольному замку, зоопарку, кілька разів у басейні тощо. Вони дуже задоволені й подарунками, і літнім дозвіллям», – зазначила Тамара Жулавська.
Читати ще: Біля Луцька на футбольному турнірі змагалися 29 команд: хто переміг. Фото

Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода акцентувала: табір – хороша можливість провести літні канікули в колі друзів та поміж розваг.

«Упродовж липня в луцьких осередках проводили таборування для дітей соціально незахищених верств населення. На жаль, не всі батьки мають змогу відправити дітлахів у табори, тому це гарна можливість влаштувати їм якісне дозвілля. Вони тренувалися, ходили на екскурсії, грали в ігри, спілкувалися. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» радо долучився до організації, адже розуміємо, як важливо підтримувати й дітей, і дорослих», – наголосила Катерина Шкльода.
Читати ще: Тренувалися три тижні: завершився другий баскетбольний табір від «Старого Луцька». Фото

Наприкінці всі учасники табору отримали подарунки від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Кульмінацією стало спільне фото та спільне розпаковування презентів.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus