USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Ексклюзивні ціни і висока якість у луцькому салоні «Мотосвіт»*

1 Липня 2019 09:00
Ось уже 6 років як у Луцьку діє мотосалон «Мотосвіт», де є все для любителів мотоциклів: від самих «залізних коней» до найдрібніших запчастин. Нещодавно мотосалон розширили та обновили, збільшили асортимент.

Водночас, «Мотосвіт», – це не просто магазин мотоциклів. Сьогодні це фірмовий мотосалон Bajaj. Ця індійська фірма – третій у світі виробник мотоциклів і вже давно завоювала свою нішу на світовому ринку мототехніки.

«Мотоцикли Bajaj – надійні, економічні та технологічні. Виробник надає на них 2 роки гарантії без обмеження пробігу. Є й можливість придбати ще рік додаткової гарантії. Приємна новина для нових клієнтів мотоциклів Bajaj: відсьогодні доставка в межах 50 км – безкоштовна. Ми можемо привезти під замовлення будь-який мотоцикл цієї марки чи мотоцикл китайського виробництва, які теж є у нас у продажу. На жаль, мототема поки що мало розвинена у нас. Чомусь люди недооцінюють зручність цього транспорту. Та саме мотоцикл – набагато зручніший і швидший за автомобіль, коли йдеться про рух перевантаженими вулицями», – розповідає власник магазину Олексій Юрлов.
Крім мотоциклів, в магазині можна придбати скутери, мопеди та квадроцикли. Особливо популярні на Волині мотоцикли для мотокросу, які ідеально підходять для бездоріжжя, поїздок в ліс, на ровлюл, що дуже доречно в наших краях. Не меншою популярністю користуються і квадроцикли. Фахівці готові проконсультувати щодо моделей, зважаючи на запити і вимоги клієнта.
Та це не весь асортимент, який є в «Мотосвіті». У мотосалоні діє повний цикл продаж: тут можна придбати мотоцикли, запчастини до них та скористатися послугами мотосервісу, який розташований поруч у цій же будівлі. Це, звісно, ставить «Мотосвіт» на порядок вище інших мотосалонів, адже зручніше, коли є все й одразу: і магазин, і сервісне обслуговування. Деталей до мотоциклів на полицях безліч, причому є запчастини не лише до мотоциклів фірми Bajaj, а й до китайських, а також скутерів та мотоциклів радянського виробництва. Тут можуть розшукати будь-яку запчастину і проконсультують як правильно її встановити, або ж запропонують скористатися сервісними послугами. Є в магазині й запчастини до мотокіс та бензопил.
Крім багаточисленних запчастин у «Мотосвіті» надзвичайно широкий вибір аксесуарів. Кофри різного розміру, дизайну та різної ціни, спеціальне взуття, мотокуртки. До слова, мотосалон «Мотосвіт» – офіційний представник виробника мотомасла Motul.
Окремої уваги варта ціла стіна з шоломами: дорослими і дитячими, усіх можливих кольорів, різних розмірів і з різними малюнками.

«Хороший шолом просто життєво необхідний тим, хто цінує своє життя і безпеку. Так, на ринку є недорогі шоломи, які мотоциклісти купують просто для відводу очей поліції, щоб їм не виписали штраф. Але якщо водій цінує життя, він обирає хороший шолом. У нас шоломи сертифіковані, протиударні, про що свідчить спеціальна позначка. Їх настільки багато, що можна вибрати ексклюзивний дизайн», – пояснює Олексій Юрлов.
Але який сервіс і мотосалон без мотошин? Що цікаво, у салоні є гума для всіх без виключення покупців.

«У нас є нові мотошини, а є й б/в фірмова гума для мотоциклів. Річ у тім, що нові фірмові шини коштують дорого, не всі їх мають можливість придбати. А б/в шини, в хорошому стані, коштують на порядок дешевше», – зазначають в мотосалоні.

Діє в «Мотосвіті» й інтернет-магазин Zahid-moto, де все, що є в наявності чи під замовлення, можна придбати онлайн, без відвідин магазину.


Сам же мотосалон, розташований на вулиці Конякіна, 24, працює щодня з 9.00 до 19.00 в будні та з 9.00 до 16.00 в суботу і неділю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus