USD 41.30 41.75
  • USD 41.30 41.75
  • EUR 41.30 41.75
  • PLN 10.40 10.65

Екскерівника волинської спортшколи, якого підозрюють у розбещенні неповнолітніх, взяли під варту

8 Липня 2022 18:19
Очільника волинської волейбольної жіночої команди та екскерівника обласної дитячо-юнацької спортивної школи 72-річного Богуслава Галицького, якому оголосили підозру у розбещенні неповнолітніх підопічних, 8 липня взяли під варту на 30 діб без права внесення застави.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Волині.

Нагадаємо, слідство встановило, що фігурант впродовж тривалого часу вчиняв кримінальні правопорушення проти статевої свободи та недоторканності своїх вихованок. Використовуючи авторитет та вплив, він принижував і залякував дівчат, змушував їх оголюватись та вчиняти непристойні дії. Розпусні дії сексуального характеру проти волі неповнолітніх влаштовував і в приміщенні тренувального закладу у Луцьку.

Читати ще: Екскерівника волинської спортшколи звинувачують у домаганнях до дітей, в нього знайшли секс-іграшки. Відео

Під час санкціонованого обшуку слідчі вилучили в його кабінеті предмети, що свідчать про ці дії. Усе вилучено і направлено на дослідження. Наразі відомо про п’ятьох потерпілих, які на момент вчинення вказаних злочинів не досягнули повноліття: вони написали до поліції відповідні заяви.

За скоєне порушнику загрожує до 12 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
дідо Показати IP 8 Липня 2022 18:58
яка ганьба ?....не вірю,що ніхто не знав..і в школі і у владі..
бабця до дідо Показати IP 8 Липня 2022 19:01
знав порошенко, але скривав
Рошенко до бабця Показати IP 8 Липня 2022 22:20
не просто знав а ще й дарував йому шоколадні фалоімітатори!
HDR Показати IP 8 Липня 2022 19:15
Я не вірив і не знав. Хоча контактували часто.
RDH до HDR Показати IP 8 Липня 2022 20:33
Сексуально?
Нічого нового ! Показати IP 8 Липня 2022 19:57
Одну сторону вже побачили ! Завтра буде призначено в. о. головного тренера, побачимо хто його рекомендував, побачимо з чиє подачі, прочитаємо хто підписав розпорядження і почуємо хто надішле схвальні відгуки - ото і буде друга сторона ! А потім різко пропаде інтерес до тої справи і зостанеться тільки сморід, як з очисних, який з часом розсмокчеться !
V Показати IP 8 Липня 2022 22:32
О, вже неугодні коменти тих ,хто г...ном не кидається, а здатний думати, аналізувати і має власний погляд, швиденько почистили. А як же «свобода слова і плюралізм думок», не чули? От і непрямий, але доказ, що справа брудна і замовна. Тьфу!
Анонім до V Показати IP 9 Липня 2022 09:04
так говорите, ніби лише вчора на світ народилися.
Справедливий Показати IP 8 Липня 2022 22:42
Засидівся цей галицький. Іншу причину як його сковернути, дибіли на могли придумати. Вдається в знаки робота на Рожищанському сирзаводі.
То до Справедливий Показати IP 8 Липня 2022 23:46
Треба було в бруді виваляти спортшколу, місто, область, відому, справедливо визнану в Україні і за кордоном волейбольну команду?!!! От слів нема, одні матюки(((
Луцьк Показати IP 8 Липня 2022 23:08
Брудна і огидна підстава!
От педофіл Показати IP 9 Липня 2022 06:30
старий чорт. ще тут купка любителей дитячого порно налетіли захищати. Фалоіметатори йому теж вороги підкинули?
Правда Показати IP 9 Липня 2022 07:06
Так це ж вже було і не раз.Останній раз з актором Талашком з Волині...і що???Де докази,де результат...знову ці граблі...якщо є домагання в правоохоронні органи,так вони не досконалі,але є інший спосіб?Так для чого ця буря в склянці,не хоче йти з теплого місця,то так і напишіть...або в контракті зафіксуйте-до 70 років і все...в країні реальна військова загроза,а вони все маніаків викривають.
Таня Показати IP 9 Липня 2022 08:36
Хтось вирішив турнути діда. З позором.Цікаво,хто займе тепле місце....Але пенсіонерів інакше не викуриш з посади!
Марія Показати IP 9 Липня 2022 08:48
На посадах одні старики! У всіх галузях! Влада не знає? Чи вигідно усім! Молодь як була незахищена, так і залишається за бортом. Старики рулять...
Анонім до Марія Показати IP 9 Липня 2022 09:05
конкуренція іншою не буває )))
До Марія Показати IP 9 Липня 2022 10:17
Маню, а от позавчора призначили 25-річну заступницю міністра соціальної політики - чергову корабельную сосну, яка не відрізнить канделябра від карбюратора ! Тішся, шо вона така молода ! Така наробить ! Вже така ж була з душею п'ятого розміру в мінінфраструктури і пропрацювала один тиждень, наробила, як кіт на глині ! Подивися на віковий ценз управлінців у розвинених країнах у США , Великобританії. Навіть у спорті той самий Луческу ! А в Японії молодших за 70 років взагалі на посади міністрів не призначають ! То не стосується сьогоднішньої теми, а просто тобі для роздумів і збагачення ерудиції, перш ніж перо в чорнило вмочати !
Марія Показати IP 9 Липня 2022 14:43
Я не кажу 25-річних без досвіду призначати...Є хороший досвід у 40 років! У розвинених країнах не має такої корупції, як у нас! Там чесні люди, на відміну наших!
YuHu Показати IP 9 Липня 2022 18:15
Все брехня. Шкода Галицького. Стільки років праці і життя і такий фінал від «вдячних». А той хто після всього попреться на його місце - не страшно? Кілька років тому подібним чином обіс..рали директора притулку для дітей, ще не так давно з якоїсь районної споршколи тренера з спортивної боротьби дівчачої команди. Тримайтесь всі взагалі подалі від тих дітей всюди, хай батьки самі вчать , тренують, виховують, а то стрілить щось в голову якійсь маман чи папаші , або дитятко надивившись ТВ захоче популярності і понесеться г.. на вентилятори.
Лучанка Показати IP 9 Липня 2022 22:26
Прибрали дуже жорстоко. Подивимось на фахівця спорту, якого призначать на місце директора.
луцьк до Лучанка Показати IP 11 Липня 2022 18:53
не пишіть дурницю! його можна було прибрати давно і не жорстоко. його тримали до останнього ! зарвався дялдько!
Волинянин Показати IP 11 Липня 2022 13:39
а я пропоную на цьому завершитити всі дискусії не ображати, один одного! дати можливість висказатися Галицькому, його колегам по робобті та тим, . хто його призначав, перепризначав! А то всі ЧЛЕНИ КОМІСІЙ знову будуть в стороні! Знову буде винний відділ спорту облдерхадміністрації! 9 років в комугальному закладі таке творилось, і ніхто нічого не знав! І запитання! чому мовчить Галицький! Чому мовчать члени його сім''ї?
Caramelka Показати IP 11 Липня 2022 14:05
YuHu ви маєте велику зацікавленість "обілити" галицького.....хотілося щоб вам на життєвому шляху трапився галицький і ви насолодились сповна його збоченістю .....щоб ви відчули УСЕ , що відчували його ображені підопічні....будьте толерантні до жертв галицького, бо в житті існує бумеранг......ЩЕ РАЗ БАЖАЮ вам ЙОГО ПСЕВДОБЛАГОДІЙНОСТІ на життєвій дорозі!!!!
луцьк Показати IP 11 Липня 2022 18:48
Всі роки життя в спорті галицький мав "особливий" статус! всі нагороди на спортивні свята в першу чергу галицькому! він мав колосальну підтримку в курівництва області всіх часів і рівнів! подекуди напвіть не розуміли, за що! там(в школі) постійно голови ода, ор, міста, всі їх заступники! треба і нетреба все одно призначали, не дивлячись на показники роботи! чоловік не відчував землі під ногами! от і робив, що хотів!!! як могли його перепризначити на посаду директора спортшколи, йому ж 72 роки!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus