USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.69

Екскапітан «Волині» став гравцем одеського «Чорноморця»

3 Лютого 2021 09:26
Ветеран дніпровського футболу Сергій Кравченко не довго залишався без клубу. У його послугах швидко зацікавився одеський колектив.

Про це повідомляє Футбол 24.

37-річний півзахисник поставив свій підпис під контрактом із Чорноморцем, повідомляє. Деталі угоди з Сергієм наразі невідомі.

Учора, 2 лютого, головний тренер Сергій Ковалець презентував гравця команді та дав новоспеченому «моряку» футболку з 14-м номером. Чорноморець на зимову паузу Першої ліги пішов третім.

Додамо, нещодавно Кравченко покинув СК Дніпро-1 після 4 років у клубі. До цього Сергій грав за «Дніпро», з яким доходив до фіналу Ліги Європи у 2015-му. Також ветеран має у своєму доробку досвід виступів за «Динамо», «Волинь» та «Ворсклу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus