USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Ексдепутат ВРУ розбився в ДТП у Криму, втікаючи від поліцейських

10 Листопада 2022 09:56
У Сімферополі тимчасово окупованого Криму заявили про смерть ексдепутата Верховної Ради України та голови колишньої партії «Русь єдина» Олексія Ременюка. Він розбився на смерть у ДТП під час поліцейської погоні.

Наголошується, що водій був п’яний, загинув і пасажир його авто. Про це пише «Обозреватель» з посиланням на російські Telegram-канали.

За даними ЗМІ, смертельний інцидент трапився на об’їзній трасі, коли Ременюк за кермом позашляховика виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою.

«66-річний Олексій Ременюк їхав увечері з дня народження товариша на своєму «Рендж ровері». Його зупинили працівники поліції. Під час перевірки документів попросили продути – виявився п’яним», – пишуть у мережі.

Там додали, що коли поліцейські спробували затримати чоловіка, той «вирвався з рук, стрибнув за кермо і дав газу». Водій нібито навіть «протягнув» співробітника правоохоронних органів дверима авто по асфальту.

«А коли почалася погоня, «Рендж ровер» Ременюка вийшов на зустрічну смугу на об’їзній трасі йзіткнувся з вантажівкою. Водій та пасажир померли на місці», – йдеться у повідомленні.

Ременюк Олексій Іванович – колишній український політик, член політичної партії «Русь єдина», генеральний директор ТОВ «РеАл-Ліга». Народився 12.01.1956 року в селі Давидки Коростенського району Житомирської області. Навчався у Кримському сільсько-господарському інституті на економічному факультеті – отримав фах економіста-організатора сільгоспвиробництва.
Ременюк проходив строкову службу в Криму, працював на півострові та в російському Бєлгороді. Депутат ВРУ III скликання – пройшов від всеукраїнського об’єднання «Громада», а також IV – від «Батьківщини». Був членом різних парламентських фракцій і комітетів.

Був співголовою партії «Русь єдина» (з грудня 2008-го), яка до 2006 року мала назву «Партія політики Путіна». Володів англійською, у нього залишилися син і донька.

24 червня Восьмий апеляційний адміністративний суд у Львові заборонив діяльність в Україні партії «Русь єдина».

Як повідомляли, 9 листопада російські пропагандисти заявили, що гауляйтер Херсонщини Кирило Стремоусов нібито загинув у ДТП під Генічеськом. Інформацію підтвердив так званий «глава Херсонської військово-цивільної адміністрації» Володимир Сальдо, а лідер РФ Володимир Путін посмертно нагородив зрадника орденом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатолій Показати IP 10 Листопада 2022 14:00
ще один зрадник пішов до кобздона

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus