USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Екс-директора ЛПЕ підозрюють у розтраті майна

30 Листопада 2018 18:54
Колишнього директора Луцького підприємства електротранспорту Ігоря Грицюка підозрюють у привласненні та розтраті майна, і зловживанні службовим становищем.

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Екс-директора КП Луцької міської ради ЛПЕ Ігоря Грицюка торік звільнили через тендерний скандал. Він намагався придбати обладнання із порушенням тендерних процедур. Також на відрядження собі екс-директор виділяв майже 100 тисяч гривень.

Коли Ігоря Грицюка призначали на посаду директора, борг підприємства був 15 млн, а через півтора роки свого правління — здав підприємство нинішньому керівникові Володимиру Пуцу з боргом вже 18 млн.

Попри скандал та звільнення, Ігор Грицюк до останнього намагався поновитись на посаді. Пішов навіть до Верховного суду, проте і там йому відмовили.

Працівники вже не могли мовчки спостерігати за занепадом комунального підприємства – попросили нову владу міста звільнити його.

Однак віддавати посаду іншим Грицюк не хотів і почав лякати працівників рейдерським захопленням та звільненням, через тиск керівника про звільнення заговорив і голова профспілки.

Аби стабілізувати ситуацію на підприємці й зняти соціальну напругу в колективі, депутати Луцької міськради рекомендували звільнити керівника ЛПЕ Ігоря Грицюка за зловживання та численні претензії до роботи. Своєю чергою, Міністерство інфраструктури погодило це рішення.

Зараз Ігоря Грицюка підозрюють у привласненні та розтраті майна, і зловживанні службовим становищем.

ЧИТАТИ ЩЕ: КОРУПЦІЯ ГРИЦЮКА: НА ЛПЕ БЕЗПІДСТАВНО СПИСУВАЛИ ПАЛЬНЕ

«Підприємству були нанесені збитку у сумі 135 тис. грн, — зазначає Володимир Пуц. Це закуплені неліквідні запчастини, які не підлягають використанню. Є висновок слідства, що запчастини уже були у вжитку».

Варто зазначити, що підозрюють також Петра Мурашка та Ігоря Домбіка, який очолював ЛПЕ в той час, як закупили деталі для тролейбусів та контактної мережі, більша частина з яких не підлягає використанню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Пітро Показати IP 30 Листопада 2018 19:51
А як просувається справа із смертельним випадком на робочому місці в ЛПЕ?
Емоція Показати IP 30 Листопада 2018 20:30
Народ, не розумію одного. Чому призначаються в 99 випадках на посади щоб красти, а не щоб розвивати підприємство? Чому такі перевернуті голови?
опа до Емоція Показати IP 30 Листопада 2018 20:51
Тому що така система працює на рівні всієї країни(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus