USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Екс-депутат Держдуми підтримав торговельну блокаду ОРДЛО

4 Квітня 2017 09:34
Під час першої зими війни на Донбасі, через інтеграцію технологічної та паливно-енергетичного комплексу, ще можна було йти на компроміс і мати економічні відносини з ОРДЛО. Але за два роки Україні слід було знайти альтернативу товарам та сировині з окупованого Донбасу.

Таку думку ефірі інформаційно-аналітичного ток-шоу «Почути Україну» на телеканалі ZIK висловив екс-депутат Держдуми Росії Ілля Пономарьов.

«Якщо говорити про блокаду, то я особисто її підтримую. Тому що я вважаю аморальним торгувати через лінію фронту. І міжнародне співтовариство цього не розуміє: якщо на сході України війна, то чому відбувається торгівля з Донбасом?» – прокоментував екс-депутат Держдуми Росії Ілля Пономарьов.

Також він зазначив, що спілкується з багатьма потенційними інвесторами, які готові співпрацювати з Україною.

«Я займаюся в Україні тим, що працюю з інвесторами, котрі хотіли б прийти в українську економіку. Можу сказати, що з точки зору зацікавлення, «номером один» є американці, а «номер два» – росіяни, які втекли від Путіна та переїхали в інші країни світу, які розуміють, як працювати в Україні», – розповів екс-депутат Держдуми Росії.
Нагадаємо, 15 березня РНБО вирішила тимчасово повністю припинити вантажні перевезення з непідконтрольними територіями Донбасу.

Читати ще: Влада ввела блокаду, щоб приховати корупційні схеми. Думка

Як повідомлялося, Полтавська обласна рада підтримала економічну блокаду окупованих територій Донеччини та Луганщини. Дещо раніше Тернопільська облрада попри «мінування» проголосувала за підтримку блокади ОРДЛО.

Блокаду торгівлі з Донбасом підтримала Волинська обласна рада, низка міських та районних рад області. Однак напротивагу органам місцевого самоврядування у виконавчій вертикалі інші погляди. Зокрема, губернатор Волині висловився проти блокади «торгівлі на крові».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus