USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.10 41.40
  • PLN 10.46 10.62

Екологічна катастрофа у Коктебелі: пляжі затопило нечистотами

2 Квітня 2018 12:52
В окупованому Росією Криму пляж Коктебельської бухти затопило нечистотами.

Про це повідомив блогер Олександр Горний, який опублікував відповідні фото у блозі на «Эхо Москвы».

«У Коктебелі відбулася справжня екологічна катастрофа. Коли ми з коктебельцями дивилися на це брудне, смердюче болото, що стікає в море, то вони не могли такого пригадати і це фактично самий центр Коктебельської бухти, куди через пару місяців приїдуть десятки тисяч туристів», - написав він.

Він зазначив, що місцеві пляжі треба закривати на все літо.

«Катастрофа в Коктебелі сталася не вчора. Мені кілька днів тому прислали аналогічні фото і попросили розібратися. З такою екологією курортний сезон просто під загрозою», - додав він.

Крім того, блогер Горний розкритикував місцеву «адміністрацію», назвавши її «нуль без нуля».

«Нещодавно призначена Валентина Прохоренко і є той самий нуль. Всі прекрасно знають, чому, як і за що вона була узгоджена, а тут треба кричати і тупотіти ногами з ранку до ночі, а не возити себе красиву», - пояснив він.

Також російський блогер зазначив, що в Криму «повний караул» і «бєспрєдєл» на місцях.

«Феодосія і Коктебель, який адміністративно підпорядковується феодосійській адміністрації, це найнещасніші населені пункти на карті Криму. Це зона суцільного беззаконня, безвладдя і занепаду... Місце стало гірше смітника... а влітку тут смердить каналізацією і шаурмою», - заявив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus