USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.45
  • PLN 10.50 10.70

Ефективний розподіл гумдопомоги: в Україні запустили платформу єДопомога

22 Березня 2022 07:29
Міністерство соціальної політики запустило платформу єДопомога для ефективного розподілу гуманітарної допомоги.

Про це розповіла очільниця Мінсоцполітики Марина Лазебна, передає ТСН.

За її словами, платформа єДопомога забезпечить оперативний збір заявок з усіх регіонів України щодо потреб в гуманітарній допомозі, а також ефективний та адресний розподіл допомоги.

Платформа об’єднує можливості, ресурси та сильні сторони держави, бізнесу, громадських організацій, благодійних фондів та волонтерів у наданні гуманітарної допомоги постраждалим від війни, внутрішньо переміщеним особам та людям з вразливих категорій.

«Справа не в тому, щоб зібрати якомога більше гуманітарної допомоги та розподілити її між всіма регіонами порівну, а в тому щоб ця допомога задовольняла актуальні потреби конкретних людей, була адресною та ефективною. Платформа забезпечує комунікацію між тими, хто готовий надати допомогу, та тими, кому вона потрібна», – пояснила Лазебна.

Забезпечення продуктами харчування, одягом, ліками та іншими необхідними речами за цими заявками здійснюватиметься соціальними працівниками, через поштових операторів, таких як «Укрпошта» та «Нова Пошта», а також через точки видачі гуманітарної допомоги.

Як ми писали, в Україні запустили портал гуманітарної допомоги Help.gov.ua для всіх охочих підтримати країну під час війни з Росією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus