USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Е-рецепти мають різні терміни дії, – Нацслужба здоров'я

30 Жовтня 2023 06:46
У Національній службі здоров’я інформують, що електронний рецепт на наркотичні ліки дійсний 10 календарних днів, на ліки за програмою реімбурсації «Доступні ліки» – 30 календарних днів, на рецептурні ліки, які пацієнт купує за власні кошти – 90 календарних днів.

Про це повідомляє НСЗУ.

Відлік іде з дати створення е-рецепту (тобто, коли лікар поставив електронний підпис). Знайти відповідну аптеку можна, скориставшись дашбордом «Електронна карта місць відпуску лікарських засобів за еРецептом».

Читати ще: Віднині перший електронний рецепт можна отримати без візиту до лікаря

Електронний рецепт – це електронний документ, який створюється, зберігається і передається з використанням медичної інформаційної системи в електронній системі охорони здоров’я (eHealth).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus